Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 2023

99.5

LIVE

Ρόδος: “Ευγνώμονες” στους ντόπιους οι τουρίστες, θυμός για τουριστικά γραφεία εξωτερικού

Καταγγελίες και για αεροπορικές που εκτέλεσαν πτήσεις προς Ρόδο το Σάββατο χωρίς καμία ενημέρωση για την κατάσταση. Αναφορές για "εξαφανισμένους" tour operators.

Ευγνωμοσύνη προς τους κατοίκους του νησιού της Ρόδου που έσπευσαν να προσφέρουν ό,τι μπορούσαν σε είδη πρώτης ανάγκης και να οργανώσουν όσο καλύτερα, κατά το δυνατό, την διαμονή χιλιάδων ανθρώπων σε γυμναστήρια και σχολειά μετά την εκκένωση ξενοδοχείων λόγω της φωτιάς, εκφράζουν αρκετοί τουρίστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν έχουν όμως να πουν το ίδιο και για την αντιμετώπιση τουριστικών πρακτορείων του εξωτερικού που όπως καταγγέλλουν δεν επικοινώνησαν καν μαζί τους για να προσφέρουν κάποια λύση σε θέματα διαμονής ή ανάγκης επιστροφής τους στις πατρίδες τους.

Υπήρξαν δε και παράπονα για αεροπορικές εταιρείες που αν και οι φωτιές μαίνονταν εκτέλεσαν κανονικά πτήσεις προς Ρόδο χωρίς, όπως καταγγέλλουν πάντα οι τουρίστες, να τους ενημερώσουν για το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος στο νησί για να κρίνουν εάν θα ταξιδέψουν ή όχι.

Προβλήματα όμως φαίνεται να υπάρχουν και με κάποιες πτήσεις από Ρόδο για τουρίστες που θέλουν να επιστρέψουν στην χώρα τους, αφού γίνεται λόγος για μεγάλη καθυστέρηση και ελλιπής ή ανύπαρκτη ενημέρωση.

 

Στο προς ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των τουριστών που αναγκάστηκαν να εκκενώσουν τα καταλύματα τους στις περιοχές που πλήττονται από τις φωτιές, ο Εμπορικός Σύλλογος της Ρόδου απευθύνει έκκληση σε όλους τους ιδιοκτήτες Mini – Market και μικρών αγορών τροφίων και ποτών να ανοίξουν εκτάκτως σήμερα τα καταστήματά τους

Σε ανακοίνωση επισημαίνεται συγκεκριμένα:

Παρακαλούμε όλους τους ιδιοκτήτες Mini -Market και και μικρών αγορών τροφίμων και ποτών, που βρίσκονται κοντά στα εξής σημεία : ΡΟΔΙΝΙΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟΜΙΧΑΗΛ ΠΕΤΡΙΔΗΜΕΓΚΑΒΛΗΤΕΝΤΑ ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑΓΗΠΕΔΟ ΔΙΑΓΟΡΑ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΡΟΔΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΙΑΛΥΣΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ που αποτελούν σημεία συγκέντρωσης του κόσμου, που εκκενώθηκε εχθές από τα ξενοδοχεία της νότιας Ρόδου να ανοίξουν τα καταστήματα τους για να αυτοεξυπηρετηθεί ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί εκεί. Ήδη σε πολλά από αυτά τα σημεία ή κοντά σε αυτά υπάρχουν ανοιχτά καταστήματα αλλά λόγω το μεγάλου αριθμού ατόμων ας είναι όσο πιο πολλά σημεία ανοιχτά μπορούν. Εκ του Εμπορικού Συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα