Ψήφισμα του Συλλόγου Επαγγελματιών Κάσου για το θάνατο του Νικήτα Εμμ. Βρετού

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών- Εμπόρων- Επιχειρηματιών Η. Ν. Κάσου μετά την είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Νικήτα Εμμαν. Βρεττού συνεδρίασε και αποφάσισε να εκφράσει ομόφωνα τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και να παραστεί στην Εξόδιο Ακολουθία ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας Νικήτας Καμπούρης.
Ο Νικήτας Βρεττός διετέλεσε Νομαρχιακός και Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και επιτυχημένος Επιχειρηματίας στην Κάσο με μεγάλη εμπειρία .
Υπήρξε πρωτοπόρος με την δημιουργία τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού καθώς και αγωνιστής των δικαιωμάτων των επιχειρηματιών της ακριτικής Ελλάδας. Ήταν δυναμικός , διεκδικητικός και πάντα με εποικοδομητικές προτάσεις και άποψη σε όλα τα σοβαρά θέματα.
Ήταν σημαντική η συμβολή του και οι προτάσεις του προς τον Σύλλογο μας σε πολλά θέματα.
Με τον θάνατο του Νικήτα Βρεττού χάνεται μια ολόκληρη γενιά Επιχειρηματιών του νησιού μας που έγραψε ιστορία και αλλάζει η εικόνα στην μικρή μας Κάσο.
Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Για το ΔΣ του Συλλόγου,
Η Πρόεδρος,
Μαρία Τσακίρη
Χημικός Μηχανικός -Ξενοδόχος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα