Προβολή της Χάλκης στη νέα έκδοση του περιοδικού INCREDIBLE GREECE

Ο Δήμος Χάλκης ενημερώνει οτι το νησί της Χάλκης προβάλλεται στην καινούργια έκδοση του περιοδικού INCREDIBLE GREECE.

Το περιοδικό της Fraport Greece η οποία σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Δραγούνη εκδίδουν ένα ξεχωριστο περιοδικό για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας.

Το Incredible Greece ειναι μια υψηλής αισθητικής έκδοση που υποδέχεται τα εκατομμύρια των ταξιδιωτών παρουσιάζοντας τους μέσα από ένα σύγχρονο και βιωματικό περιεχόμενο, όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν για τον προορισμό τους.

Ο τόπος, οι άνθρωποι, οι συνήθειες, η φιλοξενία, η γαστρονομία, η αισθητική, η αρχιτεκτονική, οι δημιουργίες, οι παραδόσεις, η ιστορία, η κουλτούρα, η διασκέδαση, ο τρόπος ζωής και εν τέλει η «εμπειρία» του να βρίσκεται κάποιος στην Ελλάδα, θα πρωταγωνιστούν στις σελίδες του περιοδικού, ανοίγοντας έναν διαρκή αισθαντικό «διάλογο» με τον αναγνώστη.
Έναν διάλογο «ωδή» στις ομορφιές της μαγευτικής χώρας μας.

Στόχος του περιοδικού, είναι να αποκαλύπτει τις ξεχωριστές εμπειρίες που αξίζει να βιώσει κάποιος, ξεκλειδώνοντας τα κρυμμένα μυστικά της χώρας μας έτσι ώστε η επίσκεψη του να ισοδυναμεί με ένα αξέχαστο ταξίδι.
Άλλωστε, «Greece is a state of mind» και σκοπός της έκδοσης είναι ο κάθε ένας επισκέπτης ξεχωριστά να μπορεί να το βιώσει περνώντας από την απλή ανάγνωση στην πολύτιμη εμπειρία.

Παράλληλα, μια digital έκδοση θα συμπληρώνει τo έντυπο περιοδικό εμπλουτίζοντας το περιεχόμενο του με περισσότερες πληροφορίες, βίντεο και εικόνες, αλλά και επιπλέον θεματολογία για τον κάθε προορισμό.
Έτσι, ο κάθε αναγνώστης θα μπορεί με την χρήση του κινητού ή tablet να σκανάρει το qr code που θα βρίσκει στις σελίδες του περιοδικού συνεχίζοντας την εμπειρία του και ψηφιακά!

Το Incredible Greece είναι μία πολυτελής έκδοση, σε μεγάλο μέγεθος, θα κερδίζει τον αναγνώστη με τις δυνατές φωτογραφίες και την σύγχρονη, γρήγορη και έξυπνη γραφή του.

Κάθε προορισμός έχει το δικό του θερμό «καλωσόρισμα» που θα συντροφεύει τον ταξιδιώτη όχι μόνο ως χρήσιμος «ξεναγός» κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα, αλλά και ως πολύτιμη ανάμνηση κατά την επιστροφή του στη χώρα του.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Άγγελος Φραγκάκης:

Συγχαρητήρια στην Αντιδήμαρχο καθημερινότητας Αγγελική Βογιατζόγλου για την πρωτοβουλία, στον Αντιδήμαρχο Τουρισμου Βασίλη Ρουσσάκη για τον συντονισμό του αφιερώματος και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μακο Τσιμμετα για την έμπνευση , την επιμέλεια και για την αγάπη του για τον όμορφο τόπο μας την οποία αποτυπώνει στο εξαιρετικό άρθρο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα