Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Φώτη Χατζηδιάκου

Το τέλος του χρόνου είναι το παρόν μιας πραγματικότητας, που η αναδρομή στο παρελθόν, μας συνδέει με το σήμερα και καθορίζει το μέλλον.

 Η δυναμική αυτής της πραγματικότητας ερμηνεύεται ως διαδοχή γεγονότων, κύκλων που ανοίγουν, κύκλων που κλείνουν. Οι εναλλαγές αυτές εντάσσονται στη φυσική τάξη των πραγμάτων, αφού η μοίρα των ανθρώπων υπακούει στις ανεξέλεγκτες δυνάμεις μιας αδυσώπητης περιοδικότητας, της αρχής και του τέλους.

 Οι μέρες της Πρωτοχρονιάς είναι ημέρες αναστοχασμού, περισυλλογής, αποτίμησης και εκτίμησης των προσδοκιών μας και των αποτελεσμάτων αυτών, που σηματοδοτούν την πορεία μας για τον καινούριο χρόνο. Ενδυναμώνουν την προσδοκία για το καλύτερο, αφού ο πάντα επίβουλος χρόνος είναι ταυτόχρονα και ελπιδοφόρος.

Μέσα λοιπόν από τις εμπειρίες του χρόνου που πέρασε, ας κρατήσουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία.

Ας ευχηθούμε να κυριαρχήσει η ειρήνη, το δίκαιο και ο ανθρωπισμός.

Καλή χρονιά με αντοχές, κατανόηση, αντιστάσεις και περίσσευμα αγάπης για δράσεις αλληλεγγύης, ανάπτυξης, δημιουργίας, προόδου. Πολλές ευχές για προσωπική και οικογενειακή χαρά, υγεία, ενδυνάμωση και ευημερία.

 

«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΚΑΙ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ»!

Με εκτίμηση

ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

 Τέως Δήμαρχος Ρόδου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα