Πρόταση χρηματοδότησης για την εγκατάσταση 17.100 ψηφιακών υδρομέτρων στη Ρόδο κατέθεσε η ΔΕΥΑΡ

Νέα πρόταση για χρηματοδότηση έργου με  προϋπολογισμό 8,43 εκατομμύρια ευρώ κατέθεσε η ΔΕΥΑΡ και ο πρόεδρος της κ. Δημήτρης Τσίκκης στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η πρόταση περιλαμβάνει μελέτη για την προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία έξυπνων υδρομέτρων (AMR/AMI) και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού μετάδοσης δεδομένων (β’ φάση, ολοκλήρωση στην πόλη της Ρόδου).

Η μελέτη αφορά στην αντικατάσταση του συνόλου των υπολειπόμενων υδρομέτρων της πόλης της Ρόδου, τα οποία έχουν προταθεί σε άλλα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα ( 10.500 υδρόμετρα) στο ταμείο Ανάκαμψης.

Η πρόταση που προτείνουμε θα ολοκληρώσει πλήρως την αναβάθμιση του συνολικού δικτύου ύδρευσης της ΔΕ Ρόδου, καθώς έχει ήδη εγκαταστήσει συστήματα τηλεμετρίας – τηλεχειρισμού και ελέγχου διαρροών και μέχρι το 2025 θα υπάρχουν Τοπικοί Σταθμοί Ελέγχου σε όλες τις υποδομές.

Συγκεκριμένα στην Δημοτική Ενότητα Ρόδου και στην πόλη της Ρόδου ειδικότερα, ο τηλεέλεγχος – τηλεχειρισμός λειτουργεί από το 2012 με απρόσκοπτη λειτουργία έως και σήμερα.

Τα συστήματα αυτά και οι τεχνολογίες που υπάρχουν στο εξωτερικό δίκτυο και στις υποδομές δίνουν προστιθέμενη αξία στην παρούσα μελέτη προμήθειας, καθιστώντας 100% λειτουργικό το δίκτυο διανομής ύδατος.

Η συγκεκριμένη πρόταση περιλαμβάνει δέκα επτά χιλιάδες εκατό (17.100) ψηφιακά υδρόμετρα σε συγκεκριμένες περιοχές της πόλης της Ρόδου (Ιστορικό κέντρο, Κάστρο και τις γύρω συνοικίες) με σκοπό την αναβάθμιση του μετρητικού εξοπλισμού της ΔΕΥΑΡ αλλά και την αναβάθμιση της συλλογής των δεδομένων

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα