Προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με μαθητές από τα Λύκεια διοργάνωσε ο Δήμος Ρόδου

«MyEU2024 - Συμμετέχω ενεργά στο Μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Με μεγάλη χαρά φιλοξενήσαμε στον Δήμο Ρόδου τη δράση «MyEU2024 – Συμμετέχω ενεργά στο Μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή.

Συμμετείχαν μαθητές από το ΕΝΕΕΓΥΛ Ρόδου, το ΓΕ.Λ Κρεμαστής, το 2o ΓΕΛ, το ΓΕΛ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, το 1ο ΕΠΑΛ, το 2ο ΕΠΑΛ- ΠΕΠΑΛ, Εσπερινό ΓΕΛ Ρόδου και το ΕΠΑΛ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ που συζήτησαν πολύ σημαντικά θέματα για το μέλλον της Ευρώπης και τη δημιουργία Ευρωπαϊκής Αμυντικής Ένωσης, προσομοιώνοντας ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου.

Οι σημερινοί μαθητές είναι οι ενεργοί πολίτες του Αύριο, η κινητήριος δύναμη για τη Δικαιοσύνη και την Αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών μελών και των πολιτών της Ε.Ε.

Επιστημονική υπεύθυνη του προγράμματος ήταν η Δρ Ελευθερία Φτακλάκη σε συνεργασία με τον Δρ Γιώργο Γιακουμάκη.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από τη διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου υπό την αρωγή του αρμόδιου Αντιδημάρχου Σταύρου Τσούβαλη και με τη στήριξη του διευθυντή Δημήτρη Κυπριώτη και της προϊσταμένης τμήματος, Σέβης Σκιαθίτη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα