Προεκλογική Ομιλία του Αντώνη Γιαννικουρή στη Ρόδο

Tην Τρίτη, 16 Μαΐου, στις 8.30μμ , στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης (Ρ.Ο.Α) στο Καρακόνερο

Με το σύνθημα “Μαζί ξανά, πιο δυνατοί!”, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία, Αντώνης Γιαννικουρής, πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική του ομιλία, την Τρίτη, 16 Μαΐου, στις 8.30μμ , στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης (Ρ.Ο.Α) στο Καρακόνερο.

Ο Αντώνης Γιαννικουρής, γεννήθηκε στη Ρόδο στις 18 Φεβρουαρίου του 1979 και είναι γιός του Μανώλη Γιαννικουρή και της Αγγελικής Γιαννικουρή-Παυλίδη. Έλκει την καταγωγή του από την Κω, τη Σύμη και την Κάλυμνο. Το 2002 αποφοίτησε από το τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, έχοντας τιμηθεί με τρία βραβεία για τις άριστες επιδόσεις του (βραβείο Λυσάνδρου Καυτατζόγλου, Θωμαίδειο βραβείο και βραβείο από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος). Εργάστηκε στην Αθήνα έως το 2004 και στη συνέχεια επέστρεψε στη Ρόδο, όπου διατηρεί τεχνικό γραφείο μελετών και κατασκευών ιδιωτικών έργων. Δραστηριοποιείται κυρίως στα Δωδεκάνησα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Το 2004 ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές (MBA) στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ, από όπου αποφοίτησε το 2006.

Από το 2004 εώς το 2011 έχει διατελέσει επικεφαλής κλιμακίων του Υπουργείου Πολιτισμού, για τη διατήρηση της μορφολογίας των παραδοσιακών οικισμών της Δωδεκανήσου καθώς και μέλος της επιτροπής οργάνωσης για την ανακύρηξη της Χώρας Πάτμου ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Επίσης, υπηρέτησε στο Αρχαιολογικό Ινστιτούτο Αιγιακών Σπουδών του Υπουργείου Πολιτισμού ως μελετητής για το πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή μας Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων Πόλεως Κώ και συμμετείχε ως σύμβουλος, στην μουσειολογική μελέτη και μελέτη εφαρμογής, του μουσειακού συγκροτήματος Casa Romana στην Κω.

Το Σεπτέμβριο του 2016, τίθεται επικεφαλής της ΔΚΜ — ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ και στις εκλογές της 20ης Νοεμβρίου, καταγράφει το υψηλότερο ποσοστο της ΔΚΜ στην ιστορία της, στην Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος Δωδ/σου. Το 2017 αναλαμβάνει Αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου και στις 21 Δεκεμβρίου του 2018 εκλέγεται Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου. Τέλος τον Μάρτιο του 2020 επανεκλέχθηκε Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, θέση που συνεχίζει να υπηρετεί μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα