Πόντος και Κρήτη τιμούν την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου, με μεγάλη μουσικοχορευτική παράσταση (ΗΧ)

Με αφορμή τον εορτασμό για την Ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων με την μητέρα Ελλάδα, ο Σύλλογος Κρητών Κω, «ο Τάλως», σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων Κω «ο Ξενιτέας» και με την υποστήριξη του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. – Δήμου Κω, διοργανώνουν μία μεγάλη κοινή μουσικοχορευτική παράσταση, στην οποία συμμετέχει και το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Κω, στις 6 Μαρτιου 2023, στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, με τίτλο «Πόντος και Κρήτη τιμούν την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων», ενώ στις 7 Μαρτίου, Πόντιοι και Κρητικοί συμμετέχουν με μικτό τμήμα στην δοξολογία, κατάθεση στεφάνων και στην παρέλαση στα πλαίσια των τοπικών εορτασμών.

Στις εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν μετακλητά σχήματα από όλη την Ελλάδα και ειδικότερα η Ένωση Ποντίων Πολίχνης Θεσσαλονίκης, οι Βρακοφόροι Μακεδονίας και η Ένωση Κρητών Αιγάλεω.
Ο Real Voice 99.5 είναι χορηγός επικοινωνίας.

Για τις εκδηλώσεις μίλησε σήμερα το πρωί στο σταθμό μας και στους δημοσιογράφους Νατάσα Παμπρή και Τέρη Χατζηιωάννου ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Κω “Ο Ξενιτέας” Μπάμπης Ναβροζίδης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα