Ποιοι συμμετέχουν στο Ίδρυμα του Αλέξη Τσίπρα -Τι λέει το καταστατικό

Κατατέθηκαν στο ΓΕΜΗ η επωνυμία και το καταστατικό του ιδρύματος του Αλέξη Τσίπρα, με αριθμό 173633601000.

Στο πλαίσιο του «rebranding» του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως ανήκει η ίδρυση του ινστιτούτου «Αλέξη Τσίπρα για την ειρήνη, τη δικαιοσύνη, τη βιώσιμη ανάπτυξη».

Ποιοι συμμετέχουν στο ίδρυμα του Αλέξη Τσίπρα
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο καταστατικό, στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που δημιουργήθηκε συμμετέχουν, εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα, και δύο στενοί συνεργάτες του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ: ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου, ο οποίος θα είναι κατά τον νόμο ο διαχειριστής του Ιδρύματος και η γενική γραμματέας του Μεγάρου Μαξίμου επί πρωθυπουργίας του Αλέξη Τσίπρα, η Γιάννα Πεππέ.

Το γραφείο Τύπου του Ιδρύματος Τσίπρα αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Μπούσιος και είναι και ο διευθυντής του γραφείο του τύπου του πρώην πρωθυπουργού.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό το Ίδρυμα Τσίπρα έχει προγραμματίσει το πρώτο Διεθνές Συνέδριο στις 17 και 18 Ιουνίου με συνεργασία με το Ίδρυμα του πρώην πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ.

Πηγή:  iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα