Ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Ρόδου ετοιμάζονται για «μεταγραφή» στην παράταξη Καμπουράκη;

Έντονη είναι η φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για δύο ακόμη δημοτικούς συμβούλους της Ρόδου που ετοιμάζονται να αλλάξουν «στρατόπεδο» και από την παράταξη του Φώτη Χατζηδιάκου να μεταπηδήσουν σε εκείνη του Αντώνη Καμπουράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του realvoice995.gr μετά τον Μιχάλη Σταυρή, δύο ακόμη μέλη της μείζονος μειοψηφίας ετοιμάζονται να πάρουν «μεταγραφή» στην παράταξη του δημάρχου Ρόδου.

Με βάση τις ίδιες πηγές πρόκειται για τους Μιχάλη Καφετζή και Νίκο Γιαννά!

Ο πρώτος υπήρξε πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών με την παράταξη του κ. Χατζηδιάκου και στις εκλογές του 2019 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος. Είναι ιδιοκτήτης τουριστικών λεωφορείων και ως γνωστόν πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία. Μετά την αποχώρηση του τέως δημάρχου Ρόδου από τα αυτοδιοικητικά τεκταινόμενα, με τον οποίον τους συνδέει στενή φιλία, ανοίγει ο δρόμος για την μετακίνησή του στην παράταξη Καμπουράκη.

Την ίδια διαδρομή αναμένεται να ακολουθήσει και ο «Διόσκουρος» του Μιχάλη Καφετζή στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου, κ. Γιαννάς. Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός δικηγόρος είναι επίσης εν ενεργεία σύμβουλος της παράταξης Χατζηδιάκου, εκλεγμένος στην Δημοτική Ενότητα Αφάντου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα