Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την τελετή έναρξης του τουρνουά τένις Billie Jean King Cup

Σήμερα το απόγευμα έγινε η τελετή έναρξης του τουρνουά Billie Jean King Cup, που ξεκινάει αύριο στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης. Οι οκτώ Εθνικές ομάδες (Ελλάδα, Κύπρος, Τουρκία, Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία, Λετονία, Φινλανδία και Ισραήλ) παρατάχθηκαν στο νέο χωμάτινο γήπεδο του Ρ.Ο.Α., ενώ έγινε η ανάκρουση των εθνικών ύμνων, καθώς επίσης η παρουσίαση των αθλητριών, και των επιδιαιτητών. Η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Ρόδου ήταν παρούσα και φέτος στις εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Α., με τον Όμιλο να ευχαριστεί τα μέλη της.

Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην γενική διευθύντρια της Tennis Europe στην Ελλάδα Στέφανι Καμπέρη για την προσφορά της στο ελληνικό τένις, ενώ την Ε.Φ.Ο.Α. εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος Γιάννης Αθαναηλίδης που βρίσκεται ήδη στη Ρόδο. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Βάσω Τσακίρη. Το αγωνιστικό μέρος ξεκινάει αύριο το πρωί και από τις οκτώ Εθνικές ομάδες, οι δύο θα κερδίσουν τα εισιτήρια για την τελική φάση. Διοργανωτές του προκριματικού τουρνουά Billie Jean King Cup στη Ρόδο είναι ο Ρ.Ο.Α., η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ., υπό την αιγίδα της Tennis Europe και της Ε.Φ.Ο.Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα