Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Προβολή των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε να αναθέσει στην εταιρεία PUBLISHING FOR DEVELOPMENT LTD, την προβολή των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μέσω της Συλλογής Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO στην πλατφόρμα Google Arts & Culture.

Τα μνημεία τα οποία θα προβληθούν μέσα από αυτή τη δράση, είναι η Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, η Δήλος, το Ιστορικό Κέντρο (Χώρα) της Πάτμου με τη Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και το Σπήλαιο της Αποκάλυψης.

Επίσης, στις υποχρεώσεις της εταιρείας περιλαμβάνεται η παραγωγή και μόνιμη προβολή των ανωτέρω Μνημείων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην πλατφόρμα Google Arts & Culture, χωρίς επιπλέον κόστος συνδρομής ή συντήρησης, για όσο χρονικό διάστημα διατηρεί η Google την συγκεκριμένη πλατφόρμα, η συγγραφή και διαμόρφωση των κειμένων που απαιτούνται, στα Αγγλικά, η σύνδεση του περιεχομένου μέσω links στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου www.aegeanislands.gr. Επίσης, θα συμπεριληφθούν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, βίντεο υψηλής ευκρίνειας και εφόσον δύναται, αρχεία ήχου.

πηγή: tornosnews.gr, φωτο Νατάσα Παμπρή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα