ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: «Τυμβωρυχία τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Κρεμαστινού από τον Μητσοτάκη»

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ν. Δωδεκανήσων αναφέρει τα εξής:

Το μεγαλείο του Δημήτρη Κρεμαστινού τιμάται από όλους μας, όχι από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όχι από την 2η ΔΥΠΕ. Οι εκδηλώσεις προς τιμή του δεν νοείται να γίνονται μεταξύ κλειστών καστών με αποκλεισμούς και επιλεγμένες τοποθετήσεις ούτε και να γίνονται προεκλογικά σε ημερομηνίες άσχετες για να βολεύουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η πρόσκληση που διακινείται από την 2η ΔΥΠΕ και το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αειμνήστου Δημητρίου Κρεμαστινού στη Ρόδο την 12/5/2023, στην οποία μνημονεύεται η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, προσβάλει βάναυσα την ιστορία και τις αξίες μας.

Όσο και αν προσπαθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ να εκμεταλλευτούν την ιστορία του ΠΑΣΟΚ, ο κόσμος πάντα θα θυμάται ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας, που λυσσαλέα προσπάθησε να πολεμήσει η τελευταία Κυβέρνηση ήταν έργο ΠΑΣΟΚ. Το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, το οποίο φέρει το όνομα του ιδρυτή του Κινήματος μας Ανδρέα Παπανδρέου, είναι έργο ΠΑΣΟΚ. Ο Δημήτριος Κρεμαστινός, ο οποίος άφησε ιστορία και τεράστια παρακαταθήκη στα νησιά μας, ήταν Υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Η πολιτική αθλιότητα και γελοιότητα της Νέας Δημοκρατίας και του επιτελικού παρακράτους του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έχει τελειωμό. Δεν θα επιτρέψουμε την τυμβωρυχία και την καπήλευση ονομάτων, πολιτικών και συμβόλων της Δωδεκανήσου και του ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα