Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας οι εκδηλώσεις στη Σύμη

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νικόλαος Παναγιωτόπουλος εκπροσώπησε σήμερα, Κυριακή 8 Μαΐου 2022, την Κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις που τελέσθηκαν στη Σύμη επ’ ευκαιρία της 77ης Επετείου από την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Παραδόσεως των Στρατευμάτων Κατοχής Δωδεκανήσου και Κρήτης στους Συμμάχους, παρουσία της Α.Ε. της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Παρών ήταν επίσης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο τελευταίος εν ζωή Ιερολοχίτης – Καταδρομέας Αντιστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Κόρκας.

Ο Υπουργός παρέστη στην Δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ.κ. Χρυσoστόμου Β’ και στην ανάγνωση του πανηγυρικού της ημέρας. Στη συνέχεια παρακολούθησε την κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο της Σύμης από την Α.Ε. την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και την παρέλαση των τμημάτων Εθνοφυλακής της νήσου.

Η επίσκεψη του κ. Παναγιωτόπουλου ολοκληρώθηκε με προσκύνημα στην Ιερά Μονή Πανορμίτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα