Παππάς:Μεγάλη ικανοποίηση για την ένταξη του Εθνικού θεάτρου Ρόδου στο Ταμείο Ανάκαμψης

Με συντονισμένες ενέργειες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου και του Υπουργείου Πολιτισμού θα ξαναζωντανέψει το εμβληματικό Εθνικό Θέατρο που αποτελεί κοιτίδα πολιτισμού για το νησί μας.

Επισήμως πλέον, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, εντάχθηκε η αποκατάσταση και επαναλειτουργία του Εθνικού Θεάτρου Ρόδου  στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Ο Προϋπολογισμός του έργου που εντάσσεται ανέρχεται σε ποσό ύψους 16.800.000,00€.
Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει την υπόσχεση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την άμεση αποκατάσταση επαναλειτουργία του Εθνικού Θεάτρου και αποτελεί απάντηση στην κριτική του συναδέλφου βουλευτή του Σύριζα κ. Σαντορινιού περί επικοινωνιακού πυροτεχνήματος.
Η κυβέρνηση δείχνει συνεχώς το ενδιαφέρον της για τα νησιά μας και τηρεί τις υποσχέσεις της στο ακέραιο χωρίς πολλά λόγια αλλά με πολλά έργα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα