Παππάς: Στα 14 χρόνια από την πρώτη άδεια κυκλοφορίας, η απόσυρση των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, έπειτα από Κ.Υ.Α του Υπ. Μεταφορών και Τουρισμού

Έπειτα από αίτημα το οποίο εκφράστηκε στον Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά, από τους ιδιοκτήτες εταιρειών εκμίσθωσης αυτοκινήτων, τόσο της Ρόδου όσο και των μικρών νησιών, ο Βουλευτής ενημέρωσε τον Υφυπουργό Μεταφορών, κύριο Μιχάλη Παπαδόπουλο, για την ανάγκη παράτασης του χρόνου απόσυρσης των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων.

Ο Υφυπουργός, αντιλαμβανόμενος τις ανάγκες της αγοράς, έπειτα από τα συνεχή lockdown της κρίσης του κορονοϊού, την έλλειψη νέων αυτοκινήτων και την καθυστέρηση στις παραδόσεις, προχώρησε στην υπ. αριθ. 125936/2022 Κοινή Υπουργική Απόφαση, με το Υπουργείο Τουρισμού, σύμφωνα με την οποία ο χρόνος κυκλοφορίας των εκμισθωμένων αυτοκινήτων ορίζεται στα 14 έτη από την πρώτη άδεια κυκλοφορίας, ήτοι μέχρι το 2024.

Ο κύριος Παππάς ευχαρίστησε τον κύριο Παπαδόπουλο, για την άμεση ανταπόκριση στο δίκαιο αίτημα των επαγγελματιών του κλάδου αλλά και για τη στήριξη την οποία δείχνει στα νησιά μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα