Παππάς: Αίτημα για την παράταση των συμβάσεων κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, με κοινοβουλευτική του παρέμβαση στον Υπουργό Εργασίας, κύριο Κωστή Χατζηδάκη, ζήτησε την παράταση των συμβάσεων κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ.

Όπως αναφέρει στην παρέμβαση του προς τον κ. Υπουργό, ο κ. Παππάς: Οι ωφελούμενοι του προγράμματος  του ΟΑΕΔ «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα» που υπηρετούν στους ΟΤΑ πρώτου και δευτέρου βαθμού, καθώς και σε ΚΚΠΠ, λοιπούς φορείς και άλλες υπηρεσίες του δημοσίου, με 8μηνες συμβάσεις, συμβάλλουν με την εργασία τους στην καλύτερη λειτουργία κι εξυπηρετούν βασικές ανάγκες των φορέων που εργάζονται».

Για τους παραπάνω λόγους και καθώς οι συμβάσεις πλησιάζουν προς τη λήξη τους, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου,  ζήτησε το Υπουργείο να μεριμνήσει για την παράταση των συμβάσεων του προγράμματος κατ’ ελάχιστο τεσσάρων μηνών προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία των υπηρεσιών και των φορέων του Δημοσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα