Παναγιώτης Εγγλέζος στον RV: Σήμερα δεν απεργούμε, θρηνούμε… (audio)

“Πρέπει να αποτίσουμε φόρο τιμής στα θύματα και να απαιτήσουμε όλοι μαζί, δικαιοσύνη τώρα. Σήμερα δεν απεργούμε, θρηνούμε. Σήμερα δεν είναι η μέρα να απεργήσουμε, αλλά για να θρηνήσουμε. Είναι ημέρα μνήμης, θλίψης, χωρίς ντουντούκες και κομματικές σημαίες”.

  • Της Νατάσας Παμπρή

Με αυτά τα λόγια αναφέρθηκε μιλώντας στον Real Voice 99.5 και τη Δέσποινα Κουλούμπρη για τη σημερινή ημέρα ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου Παναγιώτης Εγγλέζος, για τη συμπλήρωση ενός έτους από την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, με 57 νεκρούς. προσθέτοντας ότι “Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν θέλουμε να είμαστε συνένοχοι σε αυτό που πάει να γίνει. Δικαιοσύνη τώρα και να βγουν όλα στο φως. Να μην κουκουλωθεί τίποτα. Πρέπει να μην υπάρξει κανένας άλλος θάνατος σε μέσο μαζικής μεταφοράς και να μην ξαναθρηνήσει άλλη μάνα το παιδί της…”

Η συγκέντρωση στη Ρόδο γίνεται αυτή την ώρα στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου και ακολούθως η εκδήλωση στη μνήμη των 57 θυμάτων από το δυστύχημα των Τεμπών, που διοργανώνει το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου και στηρίζει το ΕΚΡ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα