ΠΑΕ Διαγόρας: Ξαναγράφουμε την ιστορία μας όλοι μαζί

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ‘’Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905’’ , εν όψει του σημαντικού αγώνα του πρωταθλήματος της SL2 με τον Μακεδονικό την Κυριακή 29/01/2023 στις 14.45 , στο ανακαινισμένο στολίδι, στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «Διαγόρας», με την αρχική ιταλική του ονομασία Arena Del Sole, γήπεδο μας, που μας παρέδωσε ο Δήμος Ρόδου για χρήση και τους ευχαριστούμε θερμά, για αυτό καλεί όλο το φίλαθλο κοινό της Ρόδου να στηρίξει την πιο ιστορική ομάδα της πόλης, του Νησιού μας και της Ελλάδας στη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά.

Η επανεκκίνηση και τα νέα θεμέλια που μπήκαν από το καλοκαίρι έχουν θέσει για όλους μας πολύ ψηλά τον πήχη, με στόχο πάντα το καλό της ομάδας που ΟΛΟΙ αγαπάμε!

Σαν ομάδα, σαν οικογένεια, ο Διαγόρας Ρόδου (διοίκηση, παίκτες, προπονητές), θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το φίλαθλο κοινό ότι η ομάδα μας δουλεύει καθημερινά με μοναδικό γνώμονα την διάκριση και τις αξίες που πρεσβεύει η ιστορία της ομάδας μας!!

Γνωρίζουμε πως οι προσδοκίες των φίλαθλων μας για μια ισχυρή ομάδα είναι μεγάλες και πάνω σε αυτό καθημερινά προσπαθούμε.

Το μόνο που χρειαζόμαστε τούτη την κομβική από κάθε άποψη αγωνιστική, είναι η παρουσία και η στήριξη σας καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια!

Η φωνή σας και το χειροκρότημα σας αποτελούν για όλους εμάς και κυρίως για τους ποδοσφαιριστές μας το πιο σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων μας.

Πάμε ΟΛΟΙ μαζί λοιπόν την Κυριακή να δείξουμε πως η έδρα μας αποτελεί τον δωδέκατο παίκτη!

Η ώρα των φιλάθλων έφτασε!

Η νέα διοίκηση και οι παίχτες έκαναν έως και σήμερα το καθήκον τους και κράτησαν τον Διαγόρα στους ώμους τους!

Το πρωτάθλημα για όλους τους Διαγορίτες ξεκινάει την Κυριακή!!

Την Κυριακή λοιπόν είναι η ώρα των φιλάθλων του Διαγόρα!!!

Αυτήν την νίκη και τις επόμενες, θα την γιορτάσουμε ΟΛΟΙ μαζί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα