Ορκωμοσία 11 ακόμη κοινοτικών συμβούλων στη Ρόδο για την αντικατάσταση έκπτωτων συναδέλφων τους

Για την προσεχή εβδομάδα προγραμματίζεται η ορκωμοσία 11 αναπληρωτών κοινοτικών συμβούλων που θα αντικαταστήσουν ισάριθμους έκπτωτους από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου λόγω οφειλών άνω των 300 ευρώ συναδέλφους τους.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του γραφείου του δημοτικού συμβουλίου πρόκειται να ορκιστούν ενώπιον του δημάρχου Ρόδου κ. Αλέξανδρου Κολιάδη οι ακόλουθοι:
-Κωνσταντίνος Στεφανίδης του Λαζάρου μέλος της παράταξης «ΕΝΑ-Ενωμένοι Αλλάζουμε- Μαζί για τη Ρόδο» σε αντικατάσταση του κ. Βασιλείου Αγκά του Αγγελή στην Πυλώνα.
-Ιωάννης Αθανασίου του Βασιλείου μέλος της παράταξης «Με Δύναμη για την Ρόδο» για την αντικατάσταση του κ. Ιωάννη Αυγενικού του Θεόδωρου στην Παστίδα.
– Χρυσάνθη Καραμαρία Ραφαήλα του Ευαγγέλου μέλος της παράταξης «Με Δύναμη για την Ρόδο» για την αντικατάσταση του κ. Σωτηρίου Καραμαρία του Βασιλείου στην Πυλώνα. Είχε αρχικώς κληθεί ο πρώτος αναπληρωματικός κ. Μιχαήλ Μίγκλης του Κωνσταντίνου που δεν προσήλθε.
-Καραπετίδου Πρασσά Κριστίνα του Ροντίων μέλος της παράταξης «ΕΝΑ-Ενωμένοι Αλλάζουμε- Μαζί για τη Ρόδο» σε αντικατάσταση του Ιωάννη Καφαλλά του Νικολάου στην Λάρδο. Αρχικώς είχε κληθεί η κ. Διαμαντά Τσούκου του Νικολάου που δεν προσήλθε.
-Ελευθερίου Ελευθέριος του Ευσταθίου μέλος της παράταξης «Με Δύναμη για την Ρόδο» για την αντικατάσταση του κ. Βασιλείου Κωστομοίρη του Γεωργίου στην Ψίνδο.
-Γεώργιος Κασέρης του Παρασκευά μέλος της παράταξης «Με Δύναμη για την Ρόδο» για την αντικατάσταση του Ιωάννη Πετρά του Χρήστου στα Πλατάνια.
-Τσέκκας Κωνσταντίνος του Εμμανουήλ μέλος της παράταξης «Αρχή Οργάνωσης για το νησί μας» για την αντικατάσταση του κ. Βασιλείου Πιπέρη του Παναγιώτη στ’ Απόλλωνα. Αρχικώς είχε κληθεί ο πρώτος αναπληρωματικός κ Σάββας Πίσσας του Μιχαήλ που δεν προσήλθε.
-Αλέξανδρος Πάσσαλης του Παναγιώτη μέλος της παράταξης «Με Δύναμη για την Ρόδο» για την αντικατάσταση του κ. Γεωργίου Σταυριά του Αυγερινού στον Θεολόγο. Αρχικώς είχε κληθεί η κ. Γεωργία Παπανικολάου του Αναστασίου που δεν προσήλθε.
-Γεώργιος Νίνος του Σωτηρίου μέλος της παράταξης «Αρχή Οργάνωσης για το νησί μας» για την αντικατάσταση του κ. Στυλιανού Τσιροδήμου του Κωνσταντίνου στο Παραδείσι. Αρχικώς είχε κληθεί ο κ. Κωνσταντίνος Τσαμπουράκης του Στυλιανού που δεν προσήλθε.
-Ειρήνη Χρούση του Φιλίππου μέλος της παράταξης «Με Δύναμη για την Ρόδο» για την αντικατάσταση του κ. Μιχαήλ Χριστοδούλου του Εμμανουήλ στην Λαχανιά.
-Το δημοτικό συμβούλιο θα ορίσει πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Λαχανιάς τον κ. Μιχαήλ Χριστοδούλου του Εμμανουήλ.
Σημειώνεται ότι τα μέλη της παράταξης «Με Δύναμη για τη Ρόδο» έχουν ασκήσει αιτήσεις ακύρωσης και αναστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα