Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, 2023

99.5

LIVE

Σ. Διακοσταματίου: Όπλο του πολίτη είναι η συμμετοχή του

Η χθεσινή διαμαρτυρία, με αφορμή τις πυρκαγιές που έπληξαν το νησί μας, αφενός δηλώνει την απαίτηση του Ροδίτη επιτέλους να εισακούγεται, αφετέρου την ανάγκη δημιουργίας ενός συντονισμένου σχεδιασμού για θέματα σχετικά με την ασφάλεια του νησιού μας.

Ως δημοκρατική παράταξη, ωστόσο, οφείλουμε να καταδικάσουμε τους βανδαλισμούς, τις καταστροφές, τις βρισιές, τη βία και τους προπηλακισμούς που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και μάλιστα στο κέντρο της Ρόδου.

Παρότι η αγανάκτηση των πολιτών είναι πλήρως δικαιολογημένη, αυτή πρέπει να εκφράζεται με δημοκρατικό τρόπο. Όπλο του κάθε πολίτη είναι η συμμετοχή του στα κοινά, η οποία έχει περισσότερη σημασία από ποτέ.

Ζητούμε από τις Ροδίτισσες και τους Ροδίτες, να μην απογοητεύονται, να εκφράσουν τη βούληση τους με δημοκρατικό τρόπο και να απέχουν από ακρότητες, οι οποίες μόνο ζημιά μπορούν να κάνουν στις προσπάθειες ανάκαμψης από την καταστροφή.

Ευθύνες θα αποδοθούν (και πρέπει να αποδοθούν) στο ακέραιο και ως παράταξη δεσμευόμαστε απόλυτα σε αυτό.

Σάββας Διακοσταματίου

Υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου

Επικεφαλής της παράταξης «Ρόδος για Όλους»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα