Όμιλος Jet2.com και Jet2holidays | Έκρηξη κρατήσεων για το 2025 από το αεροδρόμιο του Μπόρνμουθ – Η Ρόδος στο top5

Ξεπερνούν κάθε προσδοκία οι κρατήσεις στον όμιλο Jet2.com και το Jet2holidays για τις θερινές διακοπές του 2025 από τη νέα βάση στο αεροδρόμιο του Μπόρνμουθ.

Ένα μήνα μετά το άνοιγμα των κρατήσεων, ο όμιλος αναφέρει εντυπωσιακή ζήτηση για τους 16 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, τις Καναρίους Νήσους και τη Μεσόγειο για το επόμενο καλοκαίρι, που θα εξυπηρετούνται από αυτό το αεροδρόμιο.

Οι πέντε κορυφαίοι προορισμοί σε κρατήσεις από το Μπόρνμουθ είναι η Αττάλεια, η Τενερίφη, το Νταλαμάν, η Μαγιόρκα και η Ρόδος, με  ισχυρές πωλήσεις να καταγράφονται και στους 16  προορισμούς.

Οι κρατήσεις προσφέρονται με έκπτωση από τις 16 Μαρτίου.

Το πρώτο καλοκαίρι των δραστηριοτήτων τους από το Μπόρνμουθ, η Jet2.com και η Jet2holidays θα εκτελούν έως και 27 εβδομαδιαίες πτήσεις, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών εβδομαδιαίων πτήσεων προς δημοφιλείς προορισμούς στις Καναρίους Νήσους, τις Βαλεαρίδες Νήσους, την Τουρκία και την Ελλάδα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και την ηπειρωτική Ισπανία και την Πορτογαλία.

Η εναρκτήρια πτήση από το αεροδρόμιο θα αναχωρήσει για την Τενερίφη την 1η Απριλίου 2025.

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος των Jet2.com και Jet2holidays, δήλωσε ότι από την πρώτη μέρα, που άνοιξαν οι κρατήσεις και όλες τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες, που ακολούθησαν, η ανταπόκριση στις πτήσεις και τις διακοπές του ομίλου από το αεροδρόμιο του Μπόρνμουθ ήταν πραγματικά εκπληκτική. Είμαστε ενθουσιασμένοι γι αυτήν την εντυπωσιακή ανταπόκριση, είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: Είδαμε άμεση ζήτηση στις κρατήσεις από το αεροδρόμιο του Μπόρνμουθ και αυτή η ζήτηση δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης.

tornosnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα