Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της εθνικής ομάδας ποδηλασίας στη Ρόδο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προετοιμασία της εθνικής ομάδας ποδηλασίας πίστας στη Ρόδο.

Οι αθλητές Σωτήρης Μπρέτας (Π.Ο. Λάρισας) Γιάννης Καλογερόπουλος (Π.Ο.Π. Πατρών) Σταμάτης Σαββάκης και Μιλτιάδης Χαρόβας (P.O. Ροδήλιου) με τις οδηγίες και την επίβλεψη του προπονητή της εθνικής ομάδας πίστας Λάμπρου Βασιλόπουλου προετοιμάστηκαν στην Ρόδο ενόψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία. Καθημερινά δίπλα στην ομάδα βρισκόταν ο έφορος των εθνικών ομάδων Γιάννης Παπασταματάκης και μέλος της διοίκησης.

Η 15ημερη παρουσία των αθλητών στη Ρόδο έδωσε την δυνατότητα στον Γιώργο Βογιατζή να παρακολουθήσει τις προπονήσεις της εθνικής μας ομάδας. Η εταιρεία Fidusa κατασκευάζει τους νέους χειροποίητους σκελετούς πίστας της εθνικής ομάδας, με τα πλέον σύγχρονα υλικά, στα μέτρα του καθενός ξεχωριστά μετά από έρευνες και μελέτες των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν.

Πριν την αναχώρηση τους από την Ρόδο είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας Iβίσκος του Γιάννη Παπασταματάκη.

Ακόμη επισκέφθηκαν την εταιρεία Fidusa στον χώρο που κατασκευάζονται οι χειροποίητοι σκελετοί. Οι Έλληνες πρωταθλητές και ο προπονητής τους, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις συνθήκες και την όλη προετοιμασία τους.

Αναχωρώντας από την Ρόδο οι διεθνείς ποδηλάτες ανεφεραν: «Η ανοιχτή και από τσιμέντο πίστα της Ρόδου μας βοηθάει να βελτιώσουμε στην δύναμη μας σε αυτή την περίοδο της προετοιμασίας. Οι αποστάσεις είναι μικρές και μπορούμε εύκολα και γρήγορα να μετακινούμαστε από το ξενοδοχείο στο γυμναστήριο και την πίστα. Ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Παπασταματάκη για την παρουσία και το ενδιαφέρον του. Η καθημερινή του παρουσία ακόμη και την Πρωτοχρονιά που είχαμε πολύωρη προπόνηση έδωσε δύναμη στην προσπάθεια μας, είναι πάντα δίπλα μας και δίνει λύσεις σε όποιο πρόβλημα προκύψει. Ο κ/ Γιώργος Βογιατζής μας ενημέρωσε για την πρόοδο της κατασκευής των ποδηλάτων μας και είμαστε ενθουσιασμένοι. Ακόμη ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κ. Αλέξανδρο Κολιάδη, τον διευθυντή του σταδίου κ. Γιώργο Γεσάκη και το προσωπικό, για τις διευκολύνσεις τις οποίες μας παρέχουν κάθε φορά, που επιλέγουμε την πίστα της Ρόδου για την προετοιμασία μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα