Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση στο Δήμο Λέρου για το νέο LEADER 2023-2027

Την Τρίτη 6-12-2022, μετά από δημόσια πρόσκληση όλων των φορέων της Λέρου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου η δημόσια διαβούλευση παρουσία του διευθυντή της Αναπτυξιακής Δωδεκανήσου (ΑΝ.ΔΩ) κ. Κώστα Ζήφου, για την κατάθεση προτάσεων και τον σχεδιασμό του νέου προγράμματος LEADER 2023-2025.

Στη διαβούλευση συμμετείχαν, ο Δήμαρχος Λέρου Κόλιας Μιχάλης, ο Πρόεδρος της Ενεργειακής ΑΕ κΘεμέλαρος Γιάννης, ο Αντιδήμαρχος Καστής Δημήτρης, οι πρόεδροι των νομικών προσώπων του Δήμου μας κ.κ. Γρεκός Άκης, Νεκτάριος Κοκκώνης, η Ένωση Ξενοδόχων, ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός (ΚΟΙΣΠΕ), εκπρόσωποι αλιέων, λοιποί φορείς και πολίτες της Λέρου.

Ο διευθυντής της Αναπτυξιακής Δωδεκανήσου κ. Κώστας Ζήφος, αφού άκουσε όλες τις προτάσεις ανέλυσε τα υποέργα και τους τρόπους χρηματοδότησης των επιχειρήσεων και η διαβούλευση εξελίχθηκε σε μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων όπου αναδείχθηκε η ιδιαιτερότητα του νησιού και οι σημαντικές ανάγκες ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας.

Από τον Δήμο Λέρου κατατέθηκε γραπτό υπόμνημα για την χρηματοδότηση και ένταξη στο νέο LEADER 2023-2027, του έργου συντήρησης – επισκευής των ανεμόμυλων στο Παντέλι, την κατασκευή ανοικτού θεάτρου και την κτιριακή επέκταση του Παιδικού Σταθμού στην Καμάρα.

Ο Δήμαρχος Λέρου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Διευθυντή κ. Κώστα Ζήφο και το Δ.Σ. της ΑΝ.ΔΩ., καθώς και στους φορείς που συμμετείχαν στη διαβούλευση.
Υπενθυμίζουμε ότι αναλυτικές πληροφορίες για το νέο πρόγραμμα είναι αναρτημένες στο site της ΑΝΔΩ (www.ando.gr) όπου μπορείτε να συμμετέχετε στη διαβούλευση για τα νησιά της Δωδεκανήσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα