Ολοκληρώνεται η συντήρηση στο 3ο Γενικό Λύκειο Ρόδου (Καπνοβιομηχανία)

Με αυτεπιστασία οι εργασίες υπο τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Στέφανο Δράκο 

 

Ολοκληρώνονται στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας οι πρώτες εργασίες συντήρησης στο 3ο Γενικό Λύκειο Ρόδου (Καπνοβιομηχανία), οι οποίες πραγματοποιούνται με αυτεπιστασία της Διεύθυνσης Μεσαιωνικής πόλης και Μνημείων Δήμου Ρόδου υπό τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης Δρ. Στέφανο Ι. Δράκο σε εφαρμογή σχετικής οδηγίας του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Β. Καμπουράκη.

Οι εργασίες διενεργήθηκαν και στα δύο κτήρια, το ιστορικό (κύριο) και το νεότερο (βοηθητικό).

Κατόπιν αιτήματος της εκπαιδευτικής κοινότητας και αυτοψίας του Αντιδημάρχου Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης Δρα. Στέφανου Ι. Δράκου, συνεργατών του και υπηρεσιακών της Διεύθυνσης Μεσαιωνικής πόλης και Μνημείων Δήμου Ρόδου, έγινε καταγραφή των ζητημάτων που χρήζουν άμεσης επέμβασης στα κτήρια που στεγάζεται το 3ο Γενικό Λύκειο Ρόδου (Καπνοβιομηχανία) επί της οδού Κομνηνών και άμεσα ξεκίνησαν εργασίες συντήρησης με αυτεπιστασία. Συγκεκριμένα, στο ιστορικό κτήριο του σχολείου (κύριο), πραγματοποιήθηκαν επικολλήσεις πλακιδίων και μαρμάρων και στο νεότερο (βοηθητικό) εργασίες μονώσεως στην ταράστα, αποκαταστάσεις διαβρώσεων στα τοιχεία εσωτερικά και εξωτερικά των αιθουσών, σοβατίσματα και ελαιοχρωματισμοί.

Οι εργασίες που περιγράφονται ανωτέρω ολοκληρώνονται στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Β. Καμπουράκης και ο αρμόδιος Αντιδημάρχος Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος, ευχαριστούν θερμά – γι’ ακόμη μία φορά – την Λυκειάρχη και τους καθηγητές, για την άριστη συνεργασία στο πλαίσιο εκτέλεσης των απαιτούμενων εργασιών.

 

 

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης

Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος Δρ. Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα