Οδηγίες για τον σημερινό sold out αγώνα του Κολοσσού Ρόδου με τον Παναθηναϊκό AKTOR

Σας ενημερώνουμε ότι για την είσοδό σας στο γήπεδο για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR, θα ισχύουν τα παρακάτω και παρακαλούμε να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες:
➡️ Το κάθε εισιτήριο είναι ονομαστικό και δεν μεταβιβάζεται.
➡️ Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα πραγματοποιείται ταυτοποίηση, οπότε ο κάθε φίλαθλος θα πρέπει να έχει μαζί την ταυτότητα ή το διαβατήριο του.
➡️ Η είσοδος ΔΕΝ θα επιτραπεί σε οποιονδήποτε δεν διαθέτει ονομαστικό εισιτήριο ή εισιτήριο διαρκείας.
➡️ Είναι σημαντικό να κρατήσετε το απόκομμα του εισιτηρίου σας, καθώς θα πραγματοποιείται επανέλεγχος κατά την επανείσοδό σας στο γήπεδο, στο ημίχρονο του αγώνα.
➡️ Όλοι οι διαπιστευμένοι, εισέρχονται από την κεντρική (VIP) είσοδο του γηπέδου.
➡️ Στον εσωτερικό χώρο parking, δικαίωμα για στάθμευση έχουν μόνο όσοι είναι κάτοχοι χρυσής κάρτας διαρκείας η οποία θα πρέπει να επιδεικνύεται κατά την είσοδό σας.
➡️ Όλες οι θύρες (1-2-3-4-VIP) θα είναι ανοικτές από τις 15:45, οπότε και θα ξεκινήσει και η είσοδος των θεατών και να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο στο γήπεδο.
➡️ Παρακαλούμε να τηρηθεί η είσοδος από την ανάλογη Θύρα που αναγράφεται στο εισιτήριό σας και να τηρηθεί η θέση που αναγράφεται επάνω στο εισιτήριο ενώ δεν θα επιτρέπεται η μετακίνηση σε άλλη Θύρα και θέση του γηπέδου.
❗️Ενημερώνουμε ότι, τόσο εντός όσο και περιμετρικά των θυρών του γηπέδου, ο χώρος εποπτεύεται με ηλεκτρονικά μέσα επιτήρησης, με σκοπό την προστασία προσώπων και αγαθών. Απαγορεύεται η είσοδος σε άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου. Με την είσοδό σας στο γήπεδο συγκατατίθεστε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για χρονικό διάστημα 14 ημερών με βάση το ΦΕΚ 929/Β/7-2-2024.
❗️Σας παρακαλούμε να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των υπευθύνων του αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα