Ο Πρωθυπουργός ανακοινώνει το σχέδιο για το ρεύμα – Μεγάλη παρέμβαση από την 1η Ιουνίου

Σήμερα αναμένονται οι κυβερνητικές ανακοινώσεις για το σχέδιο μείωσης της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος. Το νέο πακέτο μέτρων θα είναι οριζόντιο και στόχος είναι να στηριχθούν και όσοι καταναλώνουν από 300 κιλοβατώρες και πάνω.

Οι υψηλοί λογαριασμοί του ηλεκτρικού προκάλεσαν αλλεπάλληλες συσκέψεις τις τελευταίες ημέρες στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. «Ύστερα από παρά πολλές συσκέψεις έχουν διαμορφωθεί οι τελικές προτάσεις για τις παρεμβάσεις στο ζήτημα του τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν πολύ σύντομα, ενδεχομένως και σήμερα (Πέμπτη 5-05-2022)», ανέφεραν χθες κυβερνητικές πηγές για το Εθνικό Σχέδιο που πρόκειται να ανακοινώσει η κυβέρνηση για τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος.

Συζήτηση στη Βουλή για τα θέματα ενέργειας θα ζητήσει ο πρωθυπουργός μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ζητήσει συζήτηση στη Βουλή για τα θέματα ενέργειας μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ. Η επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες θα πραγματοποιηθεί ως γνωστόν 16-18 Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα