Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ συγχαίρει τα στελέχη της Ρόδου για την αεροδιακομιδή “θρίλερ” εν μέσω θεομηνίας

Στις 11 Ιανουαρίου 2022, εν μέσω θεομηνίας και με αντίξοες συνθήκες, προς το νησί της Ρόδου μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από το Νοσοκομείο Καλύμνου, ο Ιωάννης Γιαβάσης που έχρηζε άμεσης εισαγωγής στη ΜΕΘ Ρόδου.

Για τη γενναία πράξη του ιατρού των αεροδιακομιδών Δημήτρη Γιανούση και των Διασωστών Μπάμπη Τσιμπλέκα και Ηλία Παναγιώτου, ο Πρόεδρος εκ μέρους του ΔΣ του ΕΚΑΒ με επιστολή του, συγχαίρει όλους θερμά και τους ευχαριστεί για τον επαγγελματισμό και την άψογη παρουσίαση τους, που ανέδειξε για μία ακόμη φορά το κοινωνικό προφίλ του Κέντρου Άμεσης Βοήθειας.

Για τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νικόλαο Παπαευσταθίου ήταν άμεση και υπεύθυνη επιμέρους η συμβολή και των τριών, στην όλη διαδικασία αντιμετώπισης του ως άνω επείγοντος περιστατικού, που μάλιστα έτυχε δημόσιας αναγνώρισης από την οικογένεια του αείμνηστου Ιωάννη Γιαβάση.

Για μια ακόμη φορά τα στελέχη του ΕΚΑΒ εκτέλεσαν το καθήκον τους άμεσα και με επαγγελματισμό, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την επιτυχή αντιμετώπιση ενός ακόμη πολύ σοβαρού και δύσκολου περιστατικού στο Νότιο Αιγαίο. Παράλληλα κατέδειξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σημαντικό ρόλο και τη συμβολή τόσο του Γραφείου Αεροδιακομιδών όσο και του ΕΚΑΒ στην ανασυγκρότηση και διεύρυνση του Δημόσιου Τομέα Υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα