Ο Περιφερειάρχης στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου Καλύμνου, δωρεά του ομογενή Γιάννη Χαλίκου, για την στέγαση του αξονικού τομογράφου (video)

Η προμήθεια του αξονικού τομογράφου έγινε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το ΠΕΠ 2014 - 2020

Στην Κάλυμνο βρίσκεται σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, όπου νωρίτερα παρέστη στην τελετή των εγκαινίων της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου Καλύμνου, η οποία στεγάζει πλέον τον αξονικό τομογράφο.

Η προμήθεια του αξονικού τομογράφου έγινε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το ΠΕΠ 2014 – 2020, ενώ το κτίριο είναι δωρεά του ευεργέτη ομογενή Γιάννη Χαλίκου, ο οποίος δραστηριοποιείται στο Ντάργουιν της Αυστραλίας.

Στην τελετή της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου “Χαλίκειο”, παρόντων των βουλευτών, Βασίλη Υψηλάντη, Μάνου Κόνσολα και Γιάννη Παππά, του Δημάρχου Καλυμνίων Δημήτρη Διακομιχάλη, του Επάρχου Μανώλη Μουσελλή, του Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Χρήστου Ροϊλού και εκπροσώπων των τοπικών φορέων, ο Περιφερειάρχης εξήρε την δράση του Γιάννη Χαλίκου, η οποία όπως είπε, μας προάγει ως κοινωνία και πρέπει να βρει μιμητές.

Σε ανάρτησή του εξάλλου στα social media, o Περιφερειάρχης έγραψε τα εξής:
Στην Κάλυμνο βρεθήκαμε σήμερα για εξαιρετικό λόγο. Ο Καλύμνιος ομογενής Γιάννης Χαλίκος δώρισε το κτίριο που χρειάστηκε το Νοσοκομείο Καλύμνου για να στεγάσει τον σύγχρονο Αξονικό Τομογράφο που απέκτησε το νησί, μέσα απο την χρηματοδότηση που έλαβε η 2η ΥΠΕ απο τους Ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας μας.
Βρεθήκαμε στην Κάλυμνο για να ευχαριστήσουμε τον συμπατριώτη μας Γιάννη Χαλίκο, να γιορτάσουμε τον νέο εξοπλισμό του νησιού και να επαναλάβουμε την δέσμευση μας για ακόμη μεγαλύτερη στήριξη των δομών Δημόσιας Υγείας των νησιών μας, ειδικά τώρα, που πετύχαμε την ενίσχυση του Περιφερειακού Προγράμματος του Νοτίου Αιγαίου μέσα απο την αλλαγή κατηγορίας της Περιφέρειας μας. Το μέλλον το συνδιαμορφώνουμε, με χαμόγελο και αισιοδοξία.
Με σχέδιο και δουλειά ✌️

Δείτε την ομιλία του Περιφερειάρχη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα