Ο… παντός καιρού αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Χρήστος Ευστρατίου

Αν για μια επιλογή αισθάνεται σίγουρα δικαιωμένος ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, θα μπορούσε να πει κάποιος με ασφάλεια ότι είναι ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χρήστος Ευστρατίου.

Ο αεικίνητος αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου είναι παντός καιρού και δηλώνει «παρών» σε κάθε συμβάν ή γεγονός που απαιτείται η παρουσία της περιφέρειας.

Είτε πρόκειται για πλημμύρες, είτε για φωτιές και φυσικές καταστροφές όπως η προχθεσινή κατολίσθηση στα Σιάννα, ο κ. Ευστρατίου βρίσκεται πάντοτε στις επάλξεις για να συντονίσει το έργο της πολιτικής προστασίας και όχι μόνο.

Ασφαλώς όμως δεν είναι τα μοναδικά με τα οποία καταπιάνεται. Μπορεί να τον συναντήσει κανείς σε κάποιο από τα άλλα νησιά της Δωδεκανήσου, εγκαινιάζοντας μαζί με τον περιφερειάρχη κάποια από τα έργα πνοής της περιφέρειας, σε εκδηλώσεις και εθελοντικές αιμοδοσίες, σε γήπεδα και αθλητικές εγκαταστάσεις ή να υποδέχεται υψηλούς προσκεκλημένους.

Πραγματικά ακούραστος στρατιώτης…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα