Ο νέος Δημοτικός Βρεφονηπιακός σταθμός Ιαλυσού είναι πλέον γεγονός (φωτορεπορτάζ)

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η πρόεδρος της Κοινότητας Ιαλυσού κα Στεφανία Στάγκα, αναφέρει τα εξής:

Ο νέος Δημοτικός Βρεφονηπιακός σταθμός Ιαλυσού είναι πλέον γεγονός.

Αποτέλεσμα μίας μακροχρόνιας προσπάθειας είναι η ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου για την οριστική παραλαβή του ανώτερου έργου καθώς και η απόφαση για να προωθηθεί η άδεια λειτουργίας.

Ο πλέον σύγχρονος βρεφονηπιακός σταθμός δύναται να φιλοξενήσει 25 βρέφη και 45 προνήπια προσαυξημένα κατά 10% επιπλέον .
Ήδη κατατέθηκαν 38 αιτήσεις για βρέφη και 18 για προνήπια.

Στο έργο αμέριστη είναι η συμβολή του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκου Γεώργιου με την παραχώρηση του οικοπέδου 2.500 μ. , την τροποποίηση του σχεδίου πόλεως Ιαλυσού, την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ νοτίου Αιγαίου με το πόσο προϋπολογισμού 2.110.000€ και την επιπλέον χρηματοδότηση 118.000€ για σύνδεση με δίκτυα ύδρευσης , αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισμού και εξοπλισμό.

Επίσης η συνεργασία με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, τον αναπληρωτή δήμαρχο κ. Στράτο Καρική και την προηγούμενη δημοτική αρχή υπήρξε άριστη και αποδοτική.

Επιπλέον η δημοτική κοινότητα Ιαλυσού συνέβαλε για την προμήθεια συμπληρωματικού εξοπλισμού όπως περιφράξεις, πορτάκια, στρώματα κτλ.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην κατασκευή και λειτουργία αυτού του έργου.

“Οποίος επενδύει στην παιδεία , επενδύει στο μέλλον “.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα