Ο Μιχάλης Μπάρδος συνεχίζει να προσφέρει στον Α.Ο. Κολοσσός

Ένας από τους παλαιότερους παράγοντες του συλλόγου μας είναι ο Μιχάλης Μπάρδος, ο οποίος παραμένει ταμίας, μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που έγιναν στο σωματείο. Με πολυσύνθετο ρόλο, ο έμπειρος παράγοντας συνεχίζει να προσφέρει σημαντικό έργο στη λειτουργία του σωματείου και ανέφερε τα παρακάτω για τη φετινή σεζόν και τη λειτουργία του Α.Ο. Κολοσσός. «Η φιλοσοφία του συλλόγου παραμένει η ίδια, με απώτερο στόχο την ανάπτυξη του μπάσκετ αλλά και τη δημιουργία σωστών χαρακτήρων, παράλληλα με τον αθλητισμό. Μετά τις εκλογές, στο Δ.Σ. προστέθηκαν νέα άτομα με νέες ιδέες και σε συνεργασία με μας τους παλαιότερους έχει δημιουργηθεί μία ισχυρή ομάδα, που προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε οργανωτικό επίπεδο. Αυτό που επιθυμούμε όλοι μας είναι να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή των παιδιών και να φεύγουν χαμογελαστά και ευχαριστημένα από το γήπεδο. Σε συνεργασία πάντα με τους προπονητές μας, οφείλουμε να λύνουμε τα προβλήματα και να δίνουμε στα παιδιά τη χαρά του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.

Ο Α.Ο. Κολοσσός κάθε χρόνο συμμετέχει σε δυνατά τουρνουά εκτός Ρόδου και το ίδιο θα γίνει και φέτος, όπου τρία τμήματα μας θα ταξιδέψουν την εορταστική περίοδο στην Πάτρα και το Λουτράκι, όπου θα αντιμετωπίσουν δυνατές ομάδες και θα έχουμε την ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Με τον τρόπο αυτό, τα παιδιά μας θα αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες και αγωνιστικές παραστάσεις, επιστρέφοντας στη συνέχεια στα τοπικά πρωταθλήματα. Το κλίμα στη διοίκηση είναι εξαιρετικό, υπάρχει άριστη συνεργασία και θέλω να ευχαριστήσω κι εγώ από την πλευρά μου, τόσο τους προπονητές, όσο και τους γονείς και τους αθλητές για την άριστη συνεργασία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα