Ο Μανώλης Σαββής άνοιξε τα χαρτιά του στον Real Voice 99.5 (audio)

Είναι ένας εκ των διεκδικητών για την αρχηγία των παρατάξεων Χατζηδιάκου- Κουσουρνά, για τις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Ρόδου.

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μίλησε σήμερα στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη, ο Μανώλης Σαββής, ο ένας εκ των διεκδικητών για την αρχηγία των παρατάξεων Χατζηδιάκου- Κουσουρνά, για τις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Ρόδου.

Αντίπαλος του κ. Σαββή -επί του παρόντος- είναι ο Σάββας Διακοσταματίου, έτερος διεκδικητής της δημοτικής παράταξης και οι διαδικασίες ήδη δρομολογούνται για την ανάδειξη του επικεφαλής που θα αναλάβει να σχηματίσει συνδυασμό. Όπως αποκάλυψε ο κ. Σαββής, ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη και δημοσκόπηση για τα δύο πρόσωπα, ώστε να αποτυπωθεί η άποψη της κοινής γνώμης.

Ο κ. Σαββής που συνταξιοδοτήθηκε προ ολίγων ημερών από την θέση του Διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας στο κατάστημα της πλατείας Κύπρου, έχει διατελέσει στο παρελθόν Δήμαρχος Νότιας Ρόδου και Αντιδήμαρχος στο Δήμο Ροδίων επί δημαρχίας Γιώργου Γιαννόπουλου και Στάθη Κουσουρνά.

Δήλωσε ενεργός πολίτης, τόνισε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο θεσμός που μπορεί να ενισχύσει την κοινωνία, αναφέρθηκε στο προφίλ της κοινωνίας, λέγοντας ότι πίσω από τη “βιτρίνα”, βρίσκονται κοινωνικές ομάδες που παλεύουν για την επιβίωση και ότι η Αυτοδιοίκηση μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο με πολιτικές στήριξης της κοινωνίας.

Άσκησε κριτική στην παρούσα δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη για διάφορα ζητήματα,  έκανε λόγο για έλλειψη οράματος και κατεύθυνσης και σημείωσε χαρακτηριστικά  “ευτυχώς που η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έγινε ανάδοχος του Δήμου Ρόδου, μήπως και εκτελεστεί κανένα μεγάλο έργο”.

Όσον αφορά την οικονομική διαχείριση επί δημαρχίας Καμπουράκη,  ο Μ, Σαββής έκανε λόγο για  πακτωλό χρημάτων που ο Δήμος παραχωρεί σε Ανώνυμες Εταιρείες του, για να αμείβονται διοικήσεις και το μόνο που κάνουν είναι απευθείας αναθέσεις. Υποστήριξε ακόμη ότι η τακτική της δημοτικής αρχής αποψίλωσε τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου από δεκάδες ικανούς επιστήμονες που προτίμησαν να εργαστούν σε άλλες υπηρεσίες.

 

Ακούστε τον εδώ:

 

Νατάσα Παμπρή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα