“Ενα γλυκό για να το απολαύσουμε, πρέπει να το αποδεχτούμε ως κυρίως γεύμα , χωρίς να σημαίνει οτι το αντικαθιστούμε.Έχω μελετήσει ιδιαίτερα το μελεκούνι της Ρόδου κι έχω κάνει μια παραλλαγή στην συνταγή που θα ήθελα να την παρουσιάσω στους Ροδίτες. Έχω αποδεχτεί στα 41 μου ότι έχω γεννηθεί μόνο γι αυτό”. Ο γνωστός Έλληνας pastry chef Ευάγγελος Χασιώτης μίλησε στον RV και την εκπομπή “Real Blonde” της Νατάσας Ράγιου για τον γλυκό κόσμο που τον περιβάλλει: σοκολάτα, προφιτερόλ, μιλφέιγ, μπακλαβάς, red velvet με πουρέ από παντζάρι και φράουλα κ.α. ενώ έδωσε στους ακροατές του σταθμού μια εύκολη συνταγή για νόστιμο cheesecake.