Ο Φώτης Χατζηδιάκος de profundis, στο Πρωινό Xpress: “Με το “καλημέρα” θα βρίσκομαι στο γραφείο του Δημάρχου και του Περιφερειάρχη”

Υπέρ της συνεργασίας τάχθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου, για την προώθηση των ζητημάτων του τόπου

Ο τέως δήμαρχος Ρόδου και νυν υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Φώτης Χατζηδιάκος, ήταν προσκεκλημένος στην σημερινή εκπομπή “Πρωινό Xpress”  του Real Voice 99,5, με την Ρένα Παυλάκη.

Ο κ. Χατζηδιάκος, σε μια εκ βαθέων  προσωπική όσο και πολιτική συζήτηση, μίλησε για την πορεία του στην Αυτοδιοίκηση και στο ΠΑΣΟΚ και για τους λόγους που αποφάσισε να ανοίξει ένα καινούργιο κύκλο στην πολιτική του πορεία με την υποψηφιότητά του για μια θέση στο Κοινοβούλιο.

Καταλήγοντας και όσον αφορά τον τρόπο που θα λειτουργήσει ως βουλευτής, τόνισε την έμφαση που θα δώσει στον τομέα της συνεργασίας με τον Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη, για την προώθηση έργων των τομεακών προγραμμάτων στα νησιά.

“Με το “καλημέρα” θα είμαι στο γραφείο του Δημάρχου ή του Περιφερειάρχη. Δεν θα μπω στα χωράφια τους. Θα συνεργαστώ μαζί τους , γιατί κι εγώ επιζητούσα τη συνεργασία και ως Αντιπεριφερειάρχης και ως Δήμαρχος. Δεν έχει να μας χωρίσει τίποτα” κατέληξε.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα