O Φιλήμονας Ζαννετίδης στον RV: Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Μελιού (audio)

Σάρωσαν τα βραβεία τα μέλια των νησιών μας

«Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επέστρεψαν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που έλαβαν μέρος στον πανελλήνιο διαγωνισμό του 14ου Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, στο ΣΕΦ, που διενήργησε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης»  δήλωσε στον RealVoive 99.5 στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» στους δημοσιογράφους  Γιάννη Μηνατσή και Δέσποινα Κουλούμπρη o πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και Εντεταλμένος στον πρωτογενή τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης

Ο  κ. Ζαννετίδης ήταν ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ.

Το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, εγκαινίασε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος παράλληλα, με τις προτεραιότητες του Υπουργείου στον κλάδο, ανακοίνωσε τις παρεκκλίσεις που ενέκρινε στις δράσεις του τομεακού προγράμματος, για όλους τους μελισσοκόμους που επλήγησαν από πλημμύρες ή πυρκαγιές το 2023.

Όπως είπε ο κ.Ζαννετίδης

«Η επιτυχία των παραγωγών μας αναδεικνύει τον υψηλό επαγγελματισμό τους, το μεράκι τους για την ποιότητα που επιτυγχάνουν στο προϊόν τους, αλλά και την υψηλή διατροφική αξία και ποιότητα των προϊόντων που παράγονται στην Αιγαιακή γη. Είμαστε πάντα στο πλευρό τους για ακόμα περισσότερες διακρίσεις».

 

Σάρωσαν τα βραβεία τα μέλια των νησιών στο 14 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

 

Το Πλατινένιο βραβείο απέσπασε ο Πολυκρέτης Γεώργιος από τη Νάξο, με θυμαρίσιο μέλι.

 

Χρυσό βραβείο δόθηκε στον Δημοσθένη Διαμαντή από τη Σέριφο με θυμαρίσιο μέλι.

 

Χρυσό βραβείο και στον Αντωνάκη Αντώνιο από τη Σέριφο, με βιολογικό  μέλι άγριας λεβάντας.

 

Χάλκινο βραβείο απέσπασε ο Σκορδίλης Γεράσιμος από τη Σύρο,  με θυμαρίσιο μέλι.

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα