Ο Δήμος Ρόδου σβήνει τα φώτα για την παγκόσμια δράση «Ώρα της Γης»

Ο Δήμος Ρόδου συμμετέχοντας και φέτος στην παγκόσμια συμβολική δράση του WWF για την προστασία του περιβάλλοντος «H Ώρα της Γης», το Σάββατο, 23 Μαρτίου θα σβήσει τα φώτα του Δημαρχιακού Μεγάρου για μια ώρα, από τις 20:30 έως 21:30.

Φέτος, η δράση «Ωρα της Γης», εστιάζει στα δάση, ύστερα από μία χρονιά που χαρακτηρίστηκε ως η θερμότερη παγκοσμίως, και απευθύνει κάλεσμα σε εκατομμύρια πολίτες να διαθέσουν 60 λεπτά από την καθημερινότητά τους, προκειμένου να αναδείξουν την αξία του δάσους και τη σημασία της προστασίας του.

Σε έναν κόσμο που διχάζεται ολοένα και περισσότερο, η «Ώρα της Γης» έρχεται για 18η συνεχή χρονιά να λειτουργήσει ενωτικά, θυμίζοντάς μας την άρρηκτη και αδιαπραγμάτευτη σχέση μας με τη φύση και καλώντας μας να αναλάβουμε δράση. Αυτή τη φορά, για τα δάση μας!

Αυτή η μία ώρα που εκατομμύρια πολίτες από όλο τον κόσμο θα “διαθέσουν” για να συνδεθούν ξανά με τη φύση, σηματοδοτεί και τη μεγαλύτερη ώρα για τον πλανήτη μας!

Καλούμε τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας να συμβάλουν ενεργά στην μεγαλύτερη παγκόσμια συμμετοχική εκστρατεία του WWF για την προστασία του περιβάλλοντος και να σβήσουν τα φώτα την ίδια ώρα με εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη, συμμετέχοντας έτσι συμβολικά για 60 λεπτά, στη διεθνή αυτή δράση κατά της κλιματικής αλλαγής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα