Ο Δήμος Νισύρου διένειμε κατσίκια σε 75 οικογένειες του νησιού για το Πάσχα

Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος, ο Δήμος Νισυρίων, για τη μεγάλη γιορτή της Ανάστασης, μέσα στο πλαίσιο των αρχών της αλληλεγγύης, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αγάπης, διένειμε κατσίκια σε περισσότερες από 75 οικογένειες του νησιού, συνταξιούχους και οικογένειες που μπορεί να αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

“Είμαστε δίπλα στον πολίτη και πάντα παρόντες σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Τα προβλήματα των συνανθρώπων μας μάς αγγίζουν και θεωρούμε υποχρέωση μας να κινητοποιηθούμε με κάθε δυνατό τρόπο στην αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου της κοινωνίας μας και να αγωνιστούμε για την εξάλειψη των κοινωνικών ανισοτήτων. Η αλληλεγγύη για εμάς έχει μόνη αναγκαία προϋπόθεση τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο, την ανθρώπινη ζωή και τον εαυτό μας, και αποτελεί την βάση πάνω στην οποία πατάμε για μια καλύτερη κοινωνία. Στηρίζουμε τους συμπολίτες μας και ενδυναμώνουμε την κοινωνική συνοχή. Η Δημοτική αρχή έχει αποδείξει ότι η κοινωνική πολιτική δεν είναι μόνο εξαγγελίες αλλά πράξεις”, τονίζει ο Δήμαρχος Νισύρου Χριστοφής Κορωναίος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα