Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, 2023

99.5

LIVE

Ντίνα Σβύνου στον RV: Η ναυαρχίδα του τουρισμού, Ρόδος, θα επανέλθει από τις 10 Αυγούστου (audio)

"Θα έχουμε μία νέα χρονιά ρεκόρ στην Κω, λίγο υψηλότερη από τη χρονιά ρεκόρ του 2022. Δεν έχουμε στοιχεία για τη μέση τουριστική δαπάνη, όμως, αυτή θα είναι μειωμένη", τόνισε η Πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Κω και του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων

Την αισιοδοξία της ότι η Ρόδος, η ναυαρχίδα του Τουρισμού, πολύ γρήγορα μέσα στις επόμενες ημέρες, μετά τις 10 Αυγούστου θα ξαναβρεί τους ρυθμούς της, μετά το πλήγμα από τις καταστροφικές πυρκαγιές, με βάση και τα στοιχεία από το Παρατηρητήριο για την Ρόδο, που συνέστησε το Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων, εξέφρασε μιλώντας στον RV  η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω και του ΙΤΕΠ, Ντίνα Σβύνου.

της Νατάσας Παμπρή

Ήταν και δικός μας ο πόνος αυτό το δεκαήμερο που επλήγη η Ρόδος από τις καταστροφικές πυρκαγιές, δήλωσε στο Πρωινό Xpress του  Real Voice 99.5 η κα Σβύνου, μιλώντας στη Ρένα Παυλάκη, εκφράζοντας τη συμπαράστασή της στο ροδιακό λαό.

Για την Κω, τόνισε αυτή την περίοδο το νησί βαδίζει στην κανονικότητα στους ρυθμούς του Αυγούστου, ενώ αναφέρθηκε στην ανασφάλεια που δημιουργείται στον επισκέπτη, αφού ακούγοντας για τις φωτιές στην Ελλάδα, δεν εστιάζει αν η πυρκαγιά είναι στη Ρόδο ή στην Αγχίαλο και προκαλείται αναστάτωση στις αγορές.

“Θα έχουμε μία νέα χρονιά ρεκόρ στην Κω, λίγο υψηλότερη από τη χρονιά ρεκόρ του 2022. Δεν έχουμε στοιχεία για τη μέση τουριστική δαπάνη, όμως αυτή θα είναι μειωμένη. Το 2021 ο κόσμος είχε αποταμιεύσει εν μέσω πανδημίας και αυτό φάνηκε το 2022, όμως τώρα επιστρέφουμε στην κανονικότητα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος υποστήριξε ότι “τα νησιά μας είναι στην πρώτη γραμμή ζήτησης και έχει γίνει μία δουλειά, δεν είναι τυχαίο, την οποία καλούμαστε να συνεχίσουμε για την πρωτιά των νησιών μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα