Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Δωδεκανήσου : Στήριξη Πανεκπαιδευτικής Κινητοποίησης

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Το Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Δωδεκανήσου, λαμβάνοντας υπόψη τις αποφάσεις και τους αγώνες των Φοιτητικών Συλλόγων και των Εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών, που με συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα αγωνίζονται για έβδομη
εβδομάδα ενάντια στο νομοσχέδιο για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, στηρίζει την Πανεκπαιδευτική – Φοιτητική Κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στις καμάρες του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο και ώρα 6:00 μ.μ.

Για το λόγο αυτό, καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν δυναμικό και αγωνιστικό παρών μαζί με τους φοιτητές, τους μαθητές και την εκπαιδευτική κοινότητα για Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία για όλες και όλους!!

Ενώνουμε τις φωνές μας με τις φωνές και την αγωνιά των παιδιών μας, των φοιτητών και μαθητών, για την προστασία της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης.

 ΟΧΙ στα ιδιωτικά πανεπιστήμια
 Δημόσια και δωρεάν Εκπαίδευση
 Αύξηση των δαπανών για την Παιδεία

Kαλούμε την κυβέρνηση:
 Να μην καταθέσει το νομοσχέδιο που θα οδηγήσει στην αποσάθρωση και υποβάθμιση των δημόσιων πανεπιστημίων και της εκπαίδευσης συνολικά.
 Να στηρίξει με γενναία χρηματοδότηση συνολικά τη δημόσια εκπαίδευση και το δημόσιο πανεπιστήμιο!!

Ο Πρόεδρος                                   Ο Γεν. Γραμματέας
Κώστας Μουτσάκης                      Γιώργος Τζωρτζακάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα