Νίσυρος: Ήταν παγίδα, ισχυρίζεται ο 50χρονος φύλακας Μουσείου που κατηγορείται για ασέλγεια σε 10χρονο

Ότι έπεσε σε «παγίδα» ισχυρίζεται ο 50χρονος αρχαιοφύλακας στη Νίσυρο, που είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση ασέλγειας σε 10χρονο παιδί.

«Είμαι στα μαύρα μου τα χάλια κι εγώ γιατί είμαι 35 χρόνια στο Πολιτισμού και δεν έχω δημιουργήσει προβλήματα. Είναι ένα πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Έχει σχέση βέβαια και με την αρχαιολογία, με την υπηρεσία μου. Οπότε έπεσα δυστυχώς σε μια παγίδα, αυτό είναι» ισχυρίστηκε ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε το MEGA μαζί του.

Ερωτηθείς τι ακριβώς εννοεί με τη λέξη «παγίδα» ο 50χρονος είπε: «Δύο φορές έχω δει τον συγκεκριμένο Αλβανό σε ένα ύποπτο σημείο από πλευράς αρχαιολογίας. Του κάνω την παρατήρηση την πρώτη φορά, τον είδα που έτρεμε, λέω να δεις δεν είναι αυτό που μου λέει, αλλά θα είναι κάτι άλλο. Τον βλέπω την επόμενη φορά, αλλά λέω μη με σκοτώσει κιόλας σαν τον άνθρωπο που έφαγε το ξύλο στη Μύκονο. Και μετά από λίγο καιρό να την η καταγγελία».

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Τα παιδιά αυτά παίζουν πάντα στην αυλή έξω από το πεζοδρόμιο το δικό μου, μπήκαν μέσα, είδαν τα μηχανήματα γυμναστικής, έκαναν τα παιδιά τη γυμναστική τους εκεί, έκαναν κάποια μηχανήματα που είναι για τα πόδια, για τον σβέρκο, αυτά έκαναν».

Στην ερώτηση αν πρόκειται για μηχάνημα μασάζ, ο κατηγορούμενος είπε ότι «κάνει μασάζ στα πόδια, δεν μπορώ τώρα να σας πω και πώς είναι, στα γυμναστήρια υπάρχουν αυτά».

«Ένα από αυτά τα παιδιά λοιπόν έχω την εντύπωση ότι δασκαλεύτηκε, επειδή έχουμε προηγούμενα με τον πατέρα… Αυτή είναι η καταγγελία. Ότι κατέβηκαν τα παιδάκια κάτω, μπήκαν, έκαναν γυμναστική στα μηχανήματα, τι ωραία, έφυγαν τα παιδάκια, τα τέσσερα, έφυγαν λέει. Όντως τα παιδάκια είπαν στους γονείς ‘δε μας είπε τίποτα, κάναμε γυμναστική και φύγαμε’» συνέχισε ο 50χρονος αρχαιοφύλακας.

Ο 50χρονος είπε στη συνέχεια ότι ο πατέρας του 10χρονου βρήκε ευκαιρία. «Όλα τα παιδιά έφυγαν, μόνο το Αλβανάκι μου την έκανε, που μάλλον ήταν δασκαλεμένο. Του είπε ο πατέρας του κοίταξε να δεις τώρα βρήκαμε την ευκαιρία».

«Τι άλλο να κάνω τώρα και εγώ που την πάτησα. Την πάτησα ο κακομοίρης και δεν ξέρω πώς θα ξεμπλέξω. Το μόνο ευχάριστο, Παναγία μου, είναι ότι τον ρώτησε ο γιατρός στην Κω ‘σας πείραξε ο κύριος …;’ και είπε ‘όχι, όχι’. ‘Σας είπε τίποτα;’, ‘όχι, τίποτα’. Λέω δόξα τω Θεώ που δεν είπαν τίποτες άλλο», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι κάποιοι στο νησί κάνουν λόγο και για διακίνηση ναρκωτικών, ο κατηγορούμενος είπε «ε, γιατί δεν κάνουν και, δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια εξέταση, να δουν αν εγώ… Καταρχάς εγώ δεν καπνίζω. Είμαι και στα πολιτικά, οπότε σίγουρα θα θέλουν να με θίξουν, να θίξουν βασικά τον δήμαρχο».

Όσον αφορά, τέλος, το ότι μετά το συμβάν έφυγε για Ρόδο, ο 50χρόνος είπε ότι επρόκειτο για την άδειά του η οποία ήταν προγραμματισμένη.

«Το ξέρει η Υπηρεσία, δεν την κοπάνησα. Η αστυνομία της Κω δεν είχε πρόβλημα. Μου είπε απλώς ‘να πάτε όπου θέλετε, αρκεί να μας ενημερώσετε πού θα πάτε’. Ήρθα στη Ρόδο, στην Υπηρεσία μου, για να δω τα οφειλόμενά μου, τα ρεπό μου, την άδεια μου που έχω ακόμη υπόλοιπο, να μπω στο καράβι να πάω να δω την οικογένειά μου, να κάνω και Πάσχα εκεί. Πήγα στην Αστυνομία, έδωσα την κατάθεση και ήμουν ελεύθερος, δεν έγινε κάτι» ανέφερε.

protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα