Νίκος Γιάννου: Διψασμένος ο κόσμος για διασκέδαση, μετά τα δύο χρόνια πανδημίας

"Το τραγούδι δισκογραφικά βρίσκεται σε κρίση και φυτοζωεί, ενώ δεν βγαίνουν πλέον star" - "Οι καλλιτέχνες για να επιβιώσουν αναγκάζονται να κάνουν δύο και τρεις δουλειές - Εγώ κρατάω ακόμη τη σημαία ψηλά", αναφέρει ο δημοφιλής Ροδίτης τραγουδιστής

Ο κλάδος της νυχτερινής διασκέδασης επανήλθε δυναμικά και στη Ρόδο, μετά τα δύο χρόνια πανδημίας, καθώς ο κόσμος ήταν διψασμένος για διασκέδαση, δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τον Τέρη Χατζηιωάννου, ο γνωστός Ροδίτης τραγουδιστής Νίκος Γιάννου.

της Νατάσας Παμπρή

Παράλληλα ο κ. Γιάννου τόνισε ότι η νυχτερινή ζωή δεν έχει καμία σχέση με αυτήν προ δεκαετίας, αφού και ο κόσμος βγαίνει με δυσκολία μία φορά την εβδομάδα για να πιει το πολύ δύο ποτά σε ένα μαγαζί, αφού δεν έχει την οικονομική δυνατότητα λόγω της γενικότερης κατάστασης με την ακρίβεια, ενώ και οι καλλιτέχνες κάνουν μόνο ένα μεροκάματο κάθε Σάββατο βράδυ, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να απασχοληθούν σε δύο και τρεις δουλειές για να επιβιώσουν.

«Εγώ προσωπικά δουλεύω μία φορά την εβδομάδα, αλλά κρατάω τη σημαία ακόμη ψηλά, γιατί τίποτα δε μου χαρίστηκε όλα αυτά τα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον ο κ. Γιάννου επισήμανε ότι το τραγούδι δισκογραφικά βρίσκεται σε κρίση και φυτοζωεί, ενώ δεν βγαίνουν πλέον star, σημειώνοντας ότι γι’ αυτό το λόγο τα ακούσματα στα μαγαζιά είναι από τις δεκαετίες του ’70, του ’80 και του ’90.

“Τα ακούσματα της νεολαίας είναι πλέον διαφορετικά. Και εμείς οι τραγουδιστές είμαστε και παραγωγοί του εαυτού μας. Είναι μία δύσκολη δουλειά που δεν πληρώνεται πλέον. Τα μεροκάματα είναι πλέον ένα Σάββατο, οπότε και η ποιότητα πάει στα τάρταρα. Για να βγάλει τα προς το ζειν κάποιος, αναγκάζεται να κάνει δύο και τρεις δουλειές.”, επισήμανε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

“Εννέα στα δέκα τραγούδια που ακούγονται είναι από τις δεκαετίες του ’70 ως ’90. Κάνει ακόμη συναυλίες η Madonna. Δεν υπάρχουν πλέον star στην εποχή μας. Δεν υπάρχει Micheal Jackson”, ανέφερε επιπροσθέτως, καταδεικνύοντας τη γενικότερη κατάσταση στον καλλιτεχνικό χώρο της showbiz.

Ακούστε εδώ αναλυτικά την ενδιαφέρουσα συνέντευξη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα