Νίκος Χασαπόπουλος στον RV: Ποιοι υπουργοί είναι αμετακίνητοι, ποιοι αλλάζουν χαρτοφυλάκιο και ποιοι καρατομούνται (audio)

“Δεν θέλουμε να μάθουμε ποιος απο σας είναι ο πιο πλούσιος” ήταν ένα από τα μηνύματα των Ελλήνων  που απείχαν από την ευρωκάλπη.  Η συζήτηση για το πόθεν έσχες, τα φαινόμενα αλαζονείας της κυβέρνησης και το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια  ήταν, κατά τον  δημοσιογράφο Νίκο Χασαπόπουλο, τα μεγάλα λάθη που προκάλεσαν την τεράστια αποχή. Ο  πάντα έγκυρος ΒΗΜΑΤΟδότης που μίλησε στον RV και τη Νατάσα Ραγιου ήταν αποκαλυπτικός. Αναφέρθηκε στις ψήφους διαμαρτυρίας και “χαβαλέ” και είπε, μεταξύ άλλων, πως αν επανεκλεγεί η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν ,σημαντικό ρόλο στην Κομισιόν  θα παίξουν ο Μητσοτάκης και ο Ντούσκ  ενώ σε περίπτωση που η Ελλάδα πάρει το χαρτοφυλάκιο της Αμυνας επικεφαλής θα είναι ο Νίκος Δένδιας. Εν όψει ανασχημστισμού αποκάλυψε ποιοι υπουργοί είναι αμετακίνητοι, ποιοι υπό μετακίνηση και ποιοι υπό καρατόμηση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα