Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 2023

99.5

LIVE

Νικήτας Τσαμπαλάκης-ΚΥ Πάτμου : “Η Περιφέρεια Ν.Αιγαίου συνεχίζει να δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και στον τομέα της υγείας”

Ανακοίνωση του προέδρου ΚΥ Πάτμου Νικήτα Τσαμπαλάκη για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: 

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, πέραν των μεγάλων τεχνικών έργων που υλοποιεί στο νησί μας, συνεχίζει να δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και στον τομέα της υγείας. Κατόπιν των συναντήσεων και των αποδοτικών συζητήσεων που είχαμε με τον κ. Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργο Χατζημάρκο, καταφέραμε να επαναφέρουμε το επίδομα σίτισης και στέγασης, ύψους 450 ευρώ μηνιαίως, για τον νέο επικουρικό γιατρό. Ο επικουρικός γιατρός με ειδικότητα παθολόγου είναι μία νέα θέση την οποία διεκδικήσαμε ως Διοίκηση του ΚΥ Πάτμου και καταφέραμε να διορίσουμε άμεσα μετά και την αγαστή συνεργασία που υπάρχει με την 2η ΔΥΠΕ και το υπουργείο υγείας.

Μέσα από τις παραγωγικές μας συνεργασίες και με μοναδική αφετηρία την καλύτερη ποιότητα υγειονομικών υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας συνεχίζουμε το έργο μας με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα