Νερό: Πόση ακόμα κοροϊδία να αντέξει αυτός ο έρμος ο λαός

Με τις ψήφους μόνο της Νέας Δημοκρατίας «πέρασε» το πολυνομοσχέδιο – σκούπα του ΥΠΕΝ, που ανοίγει το δρόμο για την ιδιωτικοποίηση του νερού.

Κλείνει τα αυτιά της η κυβέρνηση σε κόμματα, πολίτες και Δικαιοσύνη, ενώ το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής επισημαίνει ζητήματα αντίθεσης στο Σύνταγμα και τις ευρωπαϊκές οδηγίες.

Ποιο συγκεκριμένα:

Σε μια έκθεση 64 σελίδων υπογραμμίζει ότι το νερό δεν είναι εµπορικό προϊόν και πως η ύδρευση συνιστά υπηρεσία κοινής ωφέλειας. Το Επιστημονικό Συμβούλιο παραθέτει το κοινοτικό πλαίσιο για την πολιτική ύδατος και τη νομολογία του ΣτΕ και, μεταξύ άλλων, υπογραμμίζει ότι «τίθεται το ερώτηµα αν και κατά πόσον οι µεταβιβαζόµενες µε τον παρόν νοµοσχέδιο αρµοδιότητες στη Ρ.Α.Α.Ε.Υ. συµβαδίζουν µε τη νομολογία του Συµβουλίου της Επικρατείας».

Ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου της Ρόδου μας κ. Παναγιώτης Εγγλέζος σε σημερινή πρωινή του ανάρτηση, σε μια πρόταση αποτυπώνει την αλήθεια σχετικά με το κλιμάκιο που επισκέφθηκε  το νησί μας.

Πόση ακόμα κοροϊδία να αντέξει αυτός ο έρμος ο λαός.

Για την Πλεύση Ελευθερίας,

Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου Κωνσταντίνος Θανόπουλος

Τ.6970705131

E-mail: pleusithanopoylos@gmail.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα