Νέος πρόεδρος στο Σωματείο Εργαζόμενων πρώην Δ.Ε.Κ.Ρ  ο Λευτέρης Γαλιάτσος

Μετά την παραίτηση του Προέδρου του Δ.Σ Ντελλάκη Ιωάννη κλήθηκε το πρώτο μέλος του Δ.Σ ο Γαλιάτσος Ελευθέριος για να γίνει ανασυγκρότηση του Δ.Σ , όπου εκλέγει και Πρόεδρος

 

Ανακοίνωση της ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ( ΠΡΩΗΝ Δ.Ε.Κ.Ρ ):

ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ

Στη Ρόδο στις 13/10/23 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:30 π.μ στα γραφεία του Δ.Σ του Σωματείου στην οδό Νέα Αγορά ,συνήλθε σε συνεδρίαση μετά την εκλογή του το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του παραπάνω Σωματείου, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης :

– Ανασυγκρότηση Δ.Σ

Μετά την παραίτηση του Προέδρου του Δ.Σ Ντελλάκη Ιωάννη κλήθηκε το πρώτο μέλος όπως προκύπτει από το πρακτικό του Δ.Σ ο Γαλιάτσος Ελευθέριος για να γίνει ανασυγκρότηση του Δ.Σ , όπου εκλέγει και Πρόεδρος .

Ο Γαλιάτσος Ελευθέριος κατά το παρελθον έχει εκλεγεί δύο φορές ως Αντιπρόεδρος του Σωματείου ,επιτέλεσε μία φορά Γενικός Γραμματέας αυτού , υπήρξε δύο φορές εκλεγμένο μέλος του Σωματείου του για εκπροσώπηση στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου , καθώς επίσης έχει εκλεγεί και δύο φορές ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης . ( Π.Ο.Π – Ο.Τ.Α)

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος Πρόεδρος των εργαζομένων της καθαριότητας κ.Γαλιάτσος Ελευθέριος ευχαρίστησε τον κ. Ντελλάκη Ιωάννη λέγοντας τα εξής :

Ο Γιάννης Ντελλάκης καθόλη την θητεία του ως Πρόεδρος του Σωματείου μας , προασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο σύμφωνα με τον Δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα τα δίκαια και δημοκρατικά δικαιώματα μας και σε αρκετές φορές παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πουθενά δεν λύγισε , δεν υπέκυψε .

Πιστός στις αρχές και τις αξίες της ηθικής αγωνιζόταν πάντα με μοναδικό γνώμονα το συμφέρων των εργαζομένων μελών του Σωματείου μας και έφερνε πάντα το αποτέλεσμα που χρειαζόμασταν ιδιαίτερα στα δύσκολα.

Εκ μέρους του νέου μας Δ.Σ καθώς και εμένα προσωπικά θα ήθελα να τον ευχαριστήσω και να εκφράσω τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια για όλα όσα πέτυχε !!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝ .ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΑΛΙΑΤΣΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ                 ΜΠΙΛΙΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα