Νεκτ. Μουστακέλλης στον RV: Με γοργούς ρυθμούς από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το μεγαλύτερο αντιπλημμυρικό έργο στη Μαλώνα (audio)

"Ό,τι έχουμε ζητήσει από τον κ. Χατζημάρκο, έχει γίνει στο 100%", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Κοινότητας

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το μεγαλύτερο αντιπλημμυρικό έργο στη Μαλώνα και το Χαράκι για την προστασία των δυο οικισμών, όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μαλώνας Νεκτάριος Μουστακέλλης.

  • Της Νατάσας Παμπρή

“Tο μήκος που θα γίνουν τα έργα φθάνει τα 7 χιλιόμετρα. Είναι το μεγαλύτερο έργο που θα πραγματοποιηθεί στη Μαλώνα. Είναι ένα έργο κομβικής σημασίας που ξεκίνησε πριν ένα μήνα από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Δε θα ανησυχούν πλέον οι Μαλωνίτες κάθε φορά που θα βρέχει και θα γλιτώσουν τα χιλιάδες ευρώ για αναχώματα κάθε χειμώνα και η περιοχή αφού θα είναι θωρακισμένη απέναντι στα πλημμυρικά φαινόμενα, δε θα ανησυχούμε ούτε για τα σπίτια μας, ούτε για τους δρόμους, ούτε για τις δεξαμενές ύδρευσης. Είναι ένα έργο πολύ σπουδαίο που εκτελεί ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κοινοτάρχης.

Ο κ. Μουστακέλλης αναφέρθηκε και στον ηλεκτροφωτισμό από τον κόμβο Χαρακιού μέχρι και την Μαλώνα και τον ηλεκτροφωτισμό του Δημοτικού γηπέδου όπου και αυτό το έργο σύντομα ολοκληρώνεται. “Ό,τι έχουμε ζητήσει από τον κ. Χατζημάρκο, έχει γίνει στο 100%. Δέκα του ζητάμε, έντεκα μας κάνει“, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Κοινότητας.

Επιπλέον ο κ. Μουστακέλλης αναφέρθηκε και στο θέμα των δασικών και αγροτικών δρόμων, αρμοδιότητας Δασαρχείου και Δήλου Ρόδου αντίστοιχα. Ειδικά για τους αγροτικούς δρόμους, είπε ότι η κατάσταση είναι απελπιστική, με μεγάλη επικινδυνότητα σε περίπτωση πυρκαγιάς,  αφού οι κάτοικοι -όπως είπε- δε μπορούν ούτε με τα τρακτέρ να πάνε στα χωράφια τους, ενώ ο Δήμος αδυνατεί να προχωρήσει σε παρεμβάσεις λόγω έλλειψης χρημάτων.

Για το θέμα, ο κ. Μουστακέλλης αναφέρει και σε γραπτή δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Σήμερα , θέλω να ευχαριστήσω δημόσια και για πολλοστή φορά τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο.
Οι παρεμβάσεις και τα έργα στο χωριό μας πολλές από την περιφερειακή αρχή.
Να επισημάνω δυο σπουδαία έργα ο ηλεκτροφωτισμός από τον κόμβο Χαρακιού μέχρι και την Μαλωνά και ο ηλεκτροφωτισμός του Δημοτικού γηπέδου όπου και αυτό το έργο σύντομα ολοκληρώνεται.
Σειρά έχει πάρει λοιπόν το μεγαλύτερο αντιπλημμυρικό έργο που είδε ποτέ στην ιστορία του αυτός ο τόπος και είναι η προστασία των δυο οικισμών που έχω την τιμή να εκπροσωπώ η Μαλώνα και το Χαράκι.
Ένα έργο κομβικής σημασίας για τον τόπο μας που δεν θα μπορούσες παρά μόνο ένας Χατζημάρκος να εκτελέσει.
Ευχαριστώ για όλα κ. Περιφερειάρχα”.

Με τιμή ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μαλώνας Νεκτάριος Μουστακέλλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα