Νέες αεροδιακομιδές ασθενών από Ρόδο και Κω

Τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, χρειάσθηκε να πραγματοποιηθούν νέες αεροδιακομιδές από την Κω και τη Ρόδο προς το Ηράκλειο και την Ελευσίνα αντίστοιχα.

Στην πρώτη περίπτωση ένα αεροσκάφος B-350C της Πολεμικής Αεροπορίας μετέφερε έναν ασθενή από την Κω στο Ηράκλειο, για άμεση νοσοκομειακή περίθαλψη, ενώ αεροσκάφος C-130 μετέφερε δύο ασθενείς και ένα παιδί από τη Μύκονο και τη Ρόδο στη Σάμο και την Ελευσίνα.

Σημειώνεται ότι η Πολεμική Αεροπορία διέθεσε πτητικό μέσο την ίδια ημέρα και για την επιχείρηση διάσωσης, για την αεροδιακομιδή τουρίστα από κρουαζιερόπλοιο. Ειδικότερα, ένα ελικόπτερο Super Puma παρέλαβε από το κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Crystal», το οποίο έπλεε 10 ναυτικά μίλια ανατολικά της Αμοργού, Αμερικάνο ασθενή και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για άμεση νοσοκομειακή περίθαλψη.

Τέλος, ανήμερα των Χριστουγέννων την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, αεροσκάφος B-350C μετέφερε έναν ασθενή από τη Ρόδο στην Ελευσίνα.

Ν.Π.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα