ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νότιας Δωδεκανήσου: “Συνειδητή η απαξίωση του Νοσοκομείου Ρόδου από την κυβέρνηση της ΝΔ”

 

Συνειδητή η απαξίωση του Νοσοκομείου Ρόδου από την κυβέρνηση της ΝΔ-Εγκληματεί εις βάρος της υγείας των νησιωτών”

Το Νοσοκομείο Ρόδου καταρρέει, υπό το βάρος της έλλειψης γιατρών και νοσηλευτών και η  ηγεσία του υπουργείου Υγείας επιμένει να αδιαφορεί εγκληματικά.

Η ανθρώπινη ζωή είναι εμφανές ότι δεν αποτελεί προτεραιότητά της. Τραγική απόδειξη, η μελέτη του καθηγητή Δημόσιας Υγείας, Θεόδωρου Λύτρα, για τη θνησιμότητα εντός και εκτός ΜΕΘ.

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη συνειδητά εγκληματεί εις βάρος της δημόσιας υγείας.

Συνειδητά απαξιώνει το δημόσιο σύστημα υγείας.

Εν μέσω πανδημίας το αποψίλωσε, με το πρόσχημα της… μη συμμορφώσεως του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού προς τας υποδείξεις της για εμβολιασμό και ενώ τα υγειονομικά μέτρα έχουν καταργηθεί συνεχίζει να το διατηρεί αποψιλωμένο την ώρα που καταρρέει.

Το μεγαλύτερο Νοσοκομείο του Νοτίου Αιγαίου αιμορραγεί και απαξιώνουν ακόμα και να διαβούν την πόρτα του τα κυβερνητικά στελέχη, επισκεπτόμενα τη Ρόδο.

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Υγείας και ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ, στην πρόσφατη επίσκεψή τους στο νησί αρκέστηκαν να περιοδεύσουν στα Κέντρα Υγείας και στα Περιφερειακά Ιατρεία.

Να δουν τι, που δεν ξέρουν;

Ότι το λιγοστό προσωπικό, που υπηρετεί σ’ αυτά, επιφορτίστηκε -υποχρεωτικά- και με τον αποτυχημένο θεσμό του «Προσωπικού Ιατρού»;

Η λέξη «ντροπή» είναι μικρή για να χαρακτηρίσει κανείς την εγκληματική αδιαφορία τους.

Παραιτηθείτε. Είναι η μόνη υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε στη χώρα και στη Δωδεκάνησο.

 

Υ.Γ: Για την πορεία του προγράμματος δωρεάν μαστογραφίας «Φώφη Γεννηματά», πρόλαβαν άραγε να ενημερωθούν ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα Διαγνωστικά Κέντρα για μαστογραφίες και πως οι  δύο γυναικολόγοι που δήλωσαν διαθεσιμότητα δεν μπορούν να προβούν σε εξέταση χωρίς μαστογραφία;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα