ΝΔ: Στην Πολιτική Επιτροπή εξελέγη ο Μηνάς Νικολάου, στο 14ο συνέδριο του κόμματος

“Ευχαριστώ όλους τους συνέδρους που με στήριξαν για την εκλογή μου και κυρίως τους Δωδεκανησίους, δήλωσε στον Real Voice ο Μηνάς Νικολάου που εξελέγη στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, στις εργασίες του 14ου τακτικού Συνεδρίου του κόμματος.

Στις 11 του μήνα, το κόμμα θα εκλέξει το νέο Γραμματέα και το πιθανότερο είναι να ανανεώσει τη θητεία του ο Παύλος Μαρινάκης. “H κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα εξαντλήσει την τετραετία και οι εθνικές κάλπες θα στηθούν σε 12 μήνες από τώρα. Ετοιμαζόμαστε για μία 12μηνη εκλογική πορεία”, είπε σχετικά ο κ. Νικολάου.

Παράλληλα σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Νικολάου αναφέρει τα εξής:

Ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε όλα τα μέλη του κόμματος για την τιμή, που μου έκαναν να με εκλέξουν μέλος στην Πολιτική Επιτροπή στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, που διεξήχθη από τις 6 έως τις 8 Μαΐου 2022 στο Metropolitan Expo.

Δέσμευση μας να εργαστούμε όλοι μαζί, αναπτύσσοντας στενούς δεσμούς συνεργασίας με εντιμότητα, σύνεση και καθαρή συνείδηση, αφουγκραζόμενοι τα προβλήματα της κοινωνίας. Να πορευτούμε ενωμένοι, αλληλέγγυοι και δυνατοί .

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αντιμετώπισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις πολλαπλές διεθνείς κρίσεις και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων με υπευθυνότητα, σοβαρότητα , με ένα και μοναδικό χρέος να στέκεται δίπλα στους πολίτες και να προστατεύει τους αδύναμους, εξαντλώντας τα περιθώρια στήριξης της κοινωνίας.

Έτσι πορευόμαστε για μια καλύτερη ζωή, όπου οι πολίτες είναι ασφαλείς γιατί νοιώθουν ότι το κράτος είναι μαζί τους! Σας ευχαριστώ και πάλι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα